Razišli se Galatasaraj i Hrvat: Tudor "popio" otkaz

Loši rezultati u mečevima sa glavnim konkurentima Tudora koštali posla

  • 0

Iako se trenutno nalaze na drugom mestu turskog prvenstva, fudbaleri Galatasaraja ostali su bez trenera. Igor Tudor je "prokockao" sve šanse, pa je uprava kluba reagovala i uručila otkaz hrvatskom stručnjaku.

Uspeo je Tudor da odvede Galatu i na čelo tabele, ali porazi od glavnih konkurenata koštali su posla bivšeg igrača i trenera splitskog Hajduka.

Ubedljiv poraz od Bašakšehira od 5:1, te poraz od 3:0 u derbiju protiv Bešiktaša, bili su povod za razmatranje sudbine prvog trenera ekipe.

Poslednji neuspeh Galatasaraj je doživeo protiv Malatijaspora, što je nateralo čelnike da preispitaju Tudorov rad. Ispostavilo se da je to bila "kap koja je prelila čašu".

Za razliku od domaćeg terena, Galata "muku muči" u gostima, pa su tako u poslednja dva meseca vezali četiri poraza na strani.

Ipak, Galatasaraj ima bod manje od Bašakšehira, i sjajan ofanzivni učinak od 34 postignuta gola, ali i 21 primljeni. Međutim, najveći problem je samo jedan osvojen bod u mečevima sa najvećim konkurentima Bašakšehirom, Bešiktašem, Fenerbahčeom i Trabzonsporom, uz gol razliku 2:10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA