Dnevna doza zvezdaškog interesovanja: Kakva je sad situacija sa Benom, Marinom i Boaćijem?

Prelazni rok počinje 15. januara

  • 12

Ko će Zvezdin napad predvoti u 2018, ko će napustiti tim, ko će stići i da li će uopšte iz Pireja, iz redova bratskog Olimpijakosa.

Mnogo pitanja "muči" zvezdašku javnost koji će predstojeći prelazni rok (15. januar - 11. februar) čini se pratiti sa najviše doze zebnje i iščekivanja.

Još jedan dan, još novih reakcija.

BOAĆI

Mnogo zavisi od toga da li će Ričmonda Boaćija Zvezda prodati ove zime, iako je ti 99% izvesno. Najnovije informacije govore da se Renu kao prvom kandidatu za kupvinu pridružio i kineski Henan.

Pratite sad, za četvorogodišnji ugovor napadaču Gane bi pripalo 12 miliona evra, ali je neizvesno hoće li on odabrati Aziju kao može da se preseli u zapadnoevropsku fudbalsku ligu. Henanu je plus u dovođenju Boaćija novi trener Dragan Talić koji je itekako upoznat sa kvalitetima Zvezdinog napadača.

Oko 92% napušta Zvezdu do Nove godine.

BEN

Ono što znamo jeste da Ben odlazi iz Olimpijakosa, gde, u Beogradu se nadaju pravo na Marakanu. Jer, odbio je potpiše novi ugovor sa šampionom Grčke, a s obzirom da da ulazi u poslednjih šest mesweci ugovora cena koju Zvezdan Terzić pokušava da izdejstvuje u Atini bi trebalo da bude daleko slabija od tržišne. U tom slučaju prodaja Boaćija, a kupovina Bena bilo bi za Zvezdu više nego povoljna transfer rokada.

Više od 70% šanse da dođe u Zvezdu.

MARIN

Zvezdaš 100%, ali trenutno najdalje od Ljutice Bogdana. Nemac srpskog porekla Marko Marin u ponedeljak je iz Atine poručio da ne namerava da se seli iz Pireja. Ponuda ima, ali on za sada ne planira iz crveno-belog dresa.

Trenutno manje od 5% šanse da stigne u Beograd koliko god on na društvenim mrežama pokazivao privrženost crveno-belima iz Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eastwood

    19. decembar 2017 | 11:28

    kakav crni marin i ben, ima mnogo dobri mladih igraca do 23 godine koje bi se mogli uzet do 3 mio, npr ima richario zivkovic iz holandije mali dobar za nasu ligu odlican stao bi na noge opet kako treba, sreda matias velez sarsfield mali dobar 21 god 1.2 mio, i stopera ima dobrih samo oci otvori te i mani te se ti starih igraca koji su bili nesto i sad ih nigde nema, ostalim zvezdasima nista nefali

  • Zoran

    19. decembar 2017 | 12:27

    Kakav Ben Filip Djuricic i Filip Djordjevic najbolje resenje

  • Uahw

    19. decembar 2017 | 14:40

    Evo kako ce biti....Lazovic se vraca u zvezdu jer iako niko ne pominje 99% srnic odlazi koji je i proslu sezonu bio na izlaznim vratima...steta i greota ali tako je...Dolazi nam delija iz rosenborga koji ce saradjivati sa pesicem,jer joveljic i ne moze bas...dolazi i djuricic jer si velike sanse da.donald ode,jer ako sada kada je u najboljoj formi ne obezbedi sebi dobar klub i pare nece nikad...Ben dolazi sa smesne,presmesne pare,i on je samo jedan hodajuca novcanica koju ce strucni stab pokusati da pretvori u mnogo novcanica jer u njemu vide potencijal....milinovic dolazi 99%,oticice dosta igraca,andjelkovic,frimpong itd....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA