Partizan ostaje bez Rukavine, treći put pokušava sa Aksentijevićem?

Desni bek Radničkog iz Niša najverovatnije dolazi u Humsku

  • 21

Iako se pominjalo da će mesto desnog beka Partizana u zimskom prelaznom roku zauzeti bek Viljareala, Antonio Rukavina, zbog jakog ugovora koji ima u Španiji, realnija opcija je Nikola Aksentijević iz niškog Radničkog.

Odlične partije koje ove sezone pruža u Superligi Srbije preporučuju dvadesetčetvorogodišnjeg fudbalera, koji je ponikao u "Zemunelu", da dobije i treću šansu u crno belom dresu, prenosi Sportski žurnal.

On je ove sezone odigrao 17 utakmice za svoj klub, postigao i jedan pogodak protiv Bačke, a u novembru je debitovao i za reprezentaciju protiv Južne Koreje.

Dnevna doza zvezdaškog interesovanja: Kakva je sad situacija sa Benom, Marinom i Boaćijem?

Još uvek aktuelni igrač Radničkog, ugovorom je vezan do 2018. godine ali, u koliko se Partizan ipak odluči da nestandardnog Rukavinu ne potpisuje, velike su šanse da se Aksentijević vrati u matični klub.

Podsetimo Nikola Aksentijević je rođen 1993. godine. Posle igara u dresu Partizana otišao je u Vitese, gde se nije naigrao. Usledio je povratak na pozajmicu u Partizan, posle čega je još igrao za Vojvodinu, Muskron, OFK Beograd i Apolon, da bi onda konačno došao u klub sa Nišave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mister

    19. decembar 2017 | 13:29

    I to je njegovo pojacanje.E moj Ilijevu bezi odatle idi radi nesto drugo mole te svi grobari i povedi i Djukica a klub pustite ljudima koji se razumeju.Dobili ste 10 miliona za prolece u evropi a dovodite pojacanje koje znamo svi kakvo je.Da li ste vi ljudi realni i normalni.

  • čika Boki

    19. decembar 2017 | 14:47

    Umesto da vrati zlatnog orlića Miladina Stevanovića, on uzima raspalig Aksentijevića. E moj Ilijev...

  • Taxi

    19. decembar 2017 | 13:00

    Bravo za sportskog direktora i skaute....kakav je to panj od igraca. ma sve talovi i kombinatorika. Ustvari talog mulj zabokrecina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA