Miševi ne napuštaju brod koji tone: Dosadni glodari "veruju" u Vengera

Sanitarna inspekcija prethodnih dana posetila "Emirejts" koji su okupirali nepozvani gosti

  • 3

Zbog problema sa miševima, stadion Arsenala je pod budnim nadzorom Sanitarne inspekcije.

Procurile fotografije renovirane Marakane: Projekat je završen, ovako će uskoro izgledati stadion Zvezde! (FOTO)

Tobdžija se malo ko ove sezone plaši, pa tako osim na terenu na sva četiri nivoa stadiona ratuju i sa neprijatnim "kućnim ljubimcima" - miševima.

Navijači čete Arsena Vengera imaju razloga da brinu, ne samo zbog rezultata i atmosfe u svlačionici, već i zbog sopstvene bezbednosti na stadionu jer su glodari prosto preplavili, ne tako davno sagrađeni stadion Emirata.

Sanitarna inspekcija nedavno je otkrila prisustvo štetočina i to na sva četiri nivoa stadiona. Pronađeni su tragovi glodara na različitim mestima, oko cevi, grejnih tela, kao i oko mesta u kojima se skladište i peru sudovi, prenosi Dejli Miror.

Iako je Arsenal naveo da je glavni razlog problema nedostatak komunikacije između kluba i kompanije za deratizaciju, inspekcija je kompletan izveštaj uputila na adresu Premijer lige.

Sledeću utakmicu Arsenal igra sa Liverpulom u petak od 20.45 časova, a na samom stadionu će biti pojačane kontrole, ne toliko zbog bezbednosti koliko zbog higijene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    20. decembar 2017 | 17:33

    И у Илијева верују..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA