EVROPA U ŠOKU: Sevilja otpustila trenera nedelju dana posle njegove pobede nad rakom!

Potez je izazvao žestoke reakcije

  • 2

Fudbalski klub Sevilja otpustio je trenera Eduarda Beriza, samo nedelju dana od njegovog povratka na posao posle operacije raka prostate.

- Bord direktora je doneo ovakvu odluku zbog loše serije. Sevilja želi da iskaže zahvalnost Berizu za profesionalizam i posvećenost koju je pokazao na poslu, uz dobar tretman koji su imali svi od njegovog dolaska - navodi se u saopštenju.

Bolest sa kojom se bori Argentinac obelodanjena je prošlog meseca kada je Sevilja od 0:3 došla do 3:3 protiv Liverpula u Ligi šampiona, Berizo je imao uspešnu operaciju i vratio se na posao, ne sluteći šta ga čeka.

Foto: AP/Tanjug

Berizo je letos dobio posao, zamenio je Horhea Sampaolija koji je preuzeo reprezentaciju Argentine. Berizo je pre toga tri godine vodio Seltu, a Sevilja je imala tri loša meča u nizu.

Izgubila je od Reala sa 5:0, remizirala je sa Levanteom bez golova, pa izgubila od Sosijedada sa 3:1.

Tim je peti u Primeri, iza Barselone, Atletika, Valensije i Reala, ima samo dva boda manje od kraljevskog kluba, daleko od toga da je to rezultat vredan otkaza.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA