PSŽ prati svoje igrače uz pomoć GPS-a da se ne bi ugojili za praznike!

Nejmar, Kavani, Mbape i ostale zvezde ''Svetaca'' moći će da dođu samo sa jednim kilogramom viška posle novogodišnjih i božićnih praznika

  • 0

Mnogi fudbaleri koriste pauzu u prvenstvima da se odmore i napune baterije, a često se dešava da se neki posle praznika vrate i sa viškom kilograma. Međutim, ozbiljni klubovi imaju i adekvatne mere za to.

Neki pribegavaju oštrim kaznama ukoliko se fudbaleri mnogo ugoje tokom praznika, ali Pari Sen Žermen je otišao i korak dalje.

>>> Sergej ide u PSŽ za nerealnu cifru, postaje 3. najplaćeniji fudbaler svih vremena: Italijani servirali bombu nad bombama! (FOTO)

Naime, Parižani su odlučili da svoje zvezve, koje su prethodnog leta skupo platili, tokom odmora prate putem GPS sistema, gde će znati svaki njihov korak.

Medicinski eksperti biće zaduženi da prate gde su i šta tokom praznika rade Nejmar, Kavani, Mbape... koji se u trenažni proces vraćaju 2. januara.

Nijedan igrač PSŽ-a neće smeti tokom praznika da se ugoji više od kiligrama, i sve preko toga biće podležno kaznama od strane kluba.

Prva utakmica Pari Sen Žermena u 2018. godini biće meč protiv Rena u Kupu Francuske 7. januara.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA