"Modirao" se, sad je berberin: Montela "promenio" profesiju

Italijan dogovorio prelazak u Sevilju

  • 2

Nije išlo Milanu sa Vinćencom Montelom ove sezone, a nije ni Sevilji sa sada već bivšim trenerom Eduardom Berizom, pa je ovih dana došlo do promene i na klupi na kojoj je do juče gazdovao argentinski stručnjak.

Italijan je, pišu španski i italijanski mediji, dogovorio sa Andalužanima da preuzme ekipu koja je ove sezone pretrpela nekoliko neprijatnih poraza.

Sevilja je peta na tabeli Primere, ali to nije zadovoljilo čelnike i navijače, pa je promena bila pitanje vremena, s tim da se sačekalo na realizaciju zbog Berizovog zdravstvenog stanja i raka koji je operisao samo nedelju dana pre otkaza.

Berizo je otpušten nakon što je Sevilja odigrala bez golova sa Levanteom, što je bio četvrti meč Andalužana bez pobede, a treći bez "trojke" u Primeri.

Montela bi trebalo da debituje protiv Kadiza u kupu 3. januara, a prvi veliki izazov očekuje ga tri dana kasnije u gradskom derbiju protiv Betisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    28. decembar 2017 | 22:20

    Gurali ga kao igraca a sad i kao trenera! A on nista posebno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA