Posle Terzića reagovao i predsednik Zvezde: Nisam bio kod Kokeze da tražim pozajmicu!

Svetozar Mijailović otkrio je zašto je išao u FSS i da to nije zbog bilo kakve pozajmice i ističe da ona nije ni potrebna Zvezdi

  • 19

Posle Zvezdana Terzića, iz Zvezde je i predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović odgovorio Slaviši Kokezi posle intervjua za Nedeljnik, u kome je istakao da je on lično išao kod njega i tražio pozajmicu od FSS-a.

- Predstavnici Crvene zvezde bili su više puta u FSS od kada sam predsednik. Evo konkretno pre neki dan u Savezu je bio predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović I tražio da joj pomognemo. Rekao sam da nije problem, mogu da dobiju pozajmicu od 500.000 evra - rekao je Kokeza.

Ubrzo je stigao odgovor sa Marakane od strane Mijailovića, koji ističe da nije tražio novac, niti da je on potreban Zvezdi, već da je želeo da se deo novca od UEFA, koji na Marakanu stiže 12. januara, prosledi poveriocu Zvezde.

- Kokeza iznosi neistine, nisam bio kod njega da trazim pozajmicu nego potvrdu od FSS da ce deo našeg novca od UEFA koji nam stize 12. januara umesto nama, FSS proslediti nasem poveriocu. I Kokeza nas je odbio. Pozajmicu niti smo trazili niti je dobili niti nam treba. Ovo je istina a sve ostalo je manipulacija - istakao je Svetozar Mijailović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cirkus...

    29. decembar 2017 | 16:14

    Ma da ne treba vam 😁😁😁 bas sam se nasmejao, dug od 40 miliona ce se sam vratiti... Daj bre da niste smesni bili bi komicni...

  • Sasa

    29. decembar 2017 | 20:02

    Evo ga pokojni Toza progovorio. Zar je ovaj covjek ziv?

  • Dragannikolic

    29. decembar 2017 | 19:54

    Kokeza igra na svetsko prvenstvu krstajicic morao da pristane mozda je najbolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA