≫ 

Da li ovaj snimak potvrđuje da je svlačionica Arsenala duboko podeljena? (VIDEO)

Neshvatljiva reakcija dela ekipe posle Sančezovog pogotka

  • 2

Fudbaleri Arsenala slavili su u 20. kolu Premijer lige protiv Kristal Palasa rezultatom 3:2, a dvostruki strelac za "tobdžije bio je Aleksis Sančez koji se, ne samo zbog golova, našao u centru pažnje.

Saga o budućnosti Čilenca na "Emirejtsu" još uvek nije dobila epilog, ali je poslednji meč pokazao nejedinstvo među igračima Arsenala.

Naime, proslavljajući pogodak za vođstvo svog tima od 2:1, Sančezu su se pridružila samo četvorica saigrača, dok su ostali daleko od njih imali svoju proslavu što je izazvalo sumnje u lošu atmosferu među "tobdžijama", ali je samo nekoliko minuta kasnije, posle drugog gola Čileanca, gotovo čitav tim potrčao da mu čestita (što se i vidi u priloženom klipu).

Među igračima koji su slavili prvi gol sa Sančezom bili su Lakazet, Džaka, Mustafi i Ozil, dok ostali nisu želeli da im se pridruže, međutim odmah posle drugog pritrčala su mu njih sedmorica.

Engleski mediji su, ipak, izveli zaključak da postoji podela unutar tima, da je reakcija igrača, kod prvog gola Čileanca, prouzrokovana činjenicom da ovaj nije želelo da potpiše novi ugovor i da će sigurno otići u junu, ali je slavlje većine kod drugog gola demantovalo spekulacije da postoji podela.

Legendarni napadač Arsenala Tijeri Anri tvrdi da je Sančez odbijanjem da produži ugovor ipak stvorio lošu atmosferu i podelu unutar ekipe, zbog čega su mu saigrači navodno i okrenuli leđa.

Čileanac se u prvi mah nije previše obazirao na to i čak je pozvao ostale da im se pridruže, ali je ostao bez podrške, što po Anrijevom mišljenju znači da je svlačionica podeljena.

- Postoji podela u timu. On ih je pozvao da dođu, zašto nisu došli? Zar nisu želeli da proslave? - rekao je Anri i nastavio:

- Nisi ovde zbog Aleksisa Sančeza, ovde si zbog Arsenala. Arsenal je postigao gol, idi i proslavi. Nije važno ko postigne gol, idemo da proslavimo sa svojim saigračima - izjavio je Francuz.

Jedan od onih koji su ga uvek branili je menadžer "tobdžija" Arsen Venger koji je često isticao da je Sančez maksimalno posvećen obavezama u klubu. Odgovarajući na pitanja na konferenciji za novinare, Venger je vidno uznemireno reagovao na pitanje o Sančezovom ugovoru.

- Svaka konferencija za novinare je psihološki problem. Bolje bi bilo da pričamo o fudbalu, nisam specijalista psihologije - rekao je Venger i dodao:

- Uvek je upitno kad igrači nemaju dugoročne ugovore. Najbolji način da pokažu da su posvećeni je da pružaju ovakve partije. Ovakav Sančez je odličan fudbaler, to je ono što očekujemo od njega. Niko ne zna šta će se desiti sa Sančezovim ugovorom. Teško je spekulisati - izjavio je francuski stručnjak.

Sjajnom napadaču ugovor ističe u junu, ali bi navodno Mančester siti mogao da ga angažuje već u januaru. S druge strane, Venger ističe da će kao i sa ostalim igračima, u januru započeti razgovori o ostanku na "Emirejtsu".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    29. decembar 2017 | 18:36

    Pa zar je trebalo da pretrci ceo teren samo da bi se grlio sa njima.

  • Istina

    29. decembar 2017 | 18:03

    Kako ga nije sramota da bude trener , koga je on trenirao .... iz pouzdsnih informacija iz svlacionice Orlova znam da je sve namesteno i da su menadzeri usli lovu da igraju njihovi igraci , i takodje znam da ovog Ljajica ne mogu da gledaji ocima igraci , a on kao za inat dao dva gola , ne podnose ga kao i cela nacija ... jedan je Radomir Antic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA