≫ 

Primitivac: Fudbaler Intera pljunuo na svoje navijače (VIDEO)

Uličarski postupak Antonija Kandreve u derbiju sa Lacijem završenim bez golova

  • 2

Fudbaleri Intera definitivno su upali u rezultatsku krizu o čemu svedoče vezani porazi od Udinezea i Sasuola, eliminacija od Milana u Kupu i poslednje, remi bez golova sa Lacijem u okviru Serije A.

Niz mečeva bez pobede i korak nazad u šampionskoj trci sa Juventusom i Napolijem, je nešto što, očigledno, prili;no iritira pojedine navijače "neroazura", i uopšte im nije problem da to prenesu i igračima.

>>> Benevento pobedio prvi put u istoriji Serije A! Mihajlović upisao 10. remi, Zebre u stampedu gaze sve redom (VIDEO) (FOTO)

Na meti nezadovoljnih fanova još u povoju meča sa Rimljanima se našao Antonio Kandreva, koji je, u situaciji kada je išao po loptu, čuo ružne povike upućene njemu, pa je odreagovao - neprimereno.

Kandreva je pljunio ka provokatorima i usput dobacio "je.... mrtvaci", što se jasno dalo pročitati sa njegovih usana, pa se njegov ispad, koji mu nikako ne služi na čast, brzo našao na udarnim stranicama italijanskih portala.

Sigurno da Kandrevu očekuje kazna Intera, a vrlo verovatno i Lige zbog zaista ružnog gesta svojstvenog samo vaspitno krajnje zapuštenim ljudima.

Pogledajte ga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA