Čelnici Liverpula su ludi ukoliko ne prihvate ovu ponudu Barselone za Kutinja!

Brazilac ima veliku želju da se preseli na Nou Kamp

  • 2

Fudbaler Liverpula Filipe Kutinjo sve je bliži transferu u Barselonu vrednog 150 miliona evra, javljaju brojni španski i engleski mediji.

Kutinjo je poručio svima iz Liverpula da ne želi više da igra za taj tim, već da mu ispune višemesečnu želju i puste ga na Nou Kamp, zbog čega je čak odbio da bude u sastavu za meč protiv Barnlija u Premijer ligi.

Zastupnici Barselone već borave u Engleskoj na pregovorima sa kolegama iz Liverpula i sav posao bi trebalo da bude završen u narednih nekoliko dana.

Kutinjo će postati treći najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji, posle Kilijana Mbapea (Monako - PSŽ 180 miliona evra) i Nejmara da Silve (Barselona - PSŽ 222 miliona).

Kutinjo je od 2013. godine na Enfildu, a ranije je igrao za Inter, Espanjol i Vasko da Gamu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    3. januar 2018 | 13:29

    Mnogo je to para za Kutinja. Mada kad su dali letos za Dembelea 100 miliona neznam....citam da i Real nudi 130 miliona za Azara. Stvarno preteruju. Ili Liverpul placa za Van Dijka 80 miliona.Jos samo da se ukljuce PSG i Man.City u igru i bice ovo interesantan prelazni rok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA