Vreme je da Vanja Milinković Savić zablista: Ako dođemo do penala, on će izbaciti Juventus iz 1/4 finala!

Trener Torina Siniša Mihajlović čvrsto veruje srpskom golmanu

  • 1

Prezime Milinković Savić je neočekivano postalo veoma popularno u Seriji A! Najviše zbog Sergeja za kog se bore veliki evropski timovi, ali ništa manje ni zbog Vanje - golmana Torina!

Upravo bi Vanja Milinkvoić Savić večeras mogao da ''od dečaka postane muškarac'', i to protiv Juventusa!

Od 20. 45 minuta njegov Torino će igrati protiv gradskog rivala u okviru četvrtfinala Kupa Srbje, a Vanja će se naći među stativama. Logično, s obzirom na to da on i Salvatore Sitigu dele minutažu. Francuz brani u prvenstvu, Srbin u Kupu.

Vanja je do sada branio samo dve utakmice, ali je za to vreme pobrao sve simpatije navijača Torina. On je taj oko kog se skupljaju fanovi i traže autogram ili selfi.

Protiv Rome je odbranio penal Edinu Džeku i najzaslužniji je za plasman Bikova u 1/4 finale.  Upravo te penale priželjkuje trener Torina Siniša Mihajlović.

- Ukoliko dođemo do penala sa Juventusom, sigurno ćemo proći dalje! Zašto? Zato što imammo Vanju na golu - rekao je Miha italijanskim medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borca

    3. januar 2018 | 11:59

    Tesko da se sastaju u kupu srbije al mozda vi znate nesto sto mi ne znamo :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA