Stigao i Kanga: Da li će biti kažnjen zbog kašnjenja? (VIDEO)

Gabonac se vratio i smestio u hotel, priključuje se saigračima na treningu

  • 16

Odmor je završen, vreme je za rad. Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se pre dva dana i započeli pripreme za izazove koji ih očekuju u nastavku sezone, a prvi je dvomeč za moskovskim CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope.

Sa osmehom na licu i orni za dril koji im predstoji, crveno beli se spremaju za borbu na tri fronta. Na prvobitnom okupljanju nije se pojavio samo jedan igrač - Gelor Kanga.

>>>Zvezdino odbeglo dete završilo u Zemunu: Bio je veliki talenat, sada je tri meseca tražio klub!

Gabonac koji je mnogo doprineo uspesima u prvom delu sezone, brzo se našao na meti kritika i raznih spekulacija. Međitim, Kanga se pridružio četi Vladana Milojevića, a svoj izostanak sa samog početka priprema je najavio ranije.

- Što se tiče Kange, on je javio da će da kasni, javio je da će doći za dva tri dana. Ne bih pričao o eventualnoj kazni koju bi mogao da dobije - rekao je Milojević.

Zvezdin strateg je najavio odlaske i dolaske, i istakao da razlike u priprema neće biti bez obzira što ih očekuje naporan ritam u nastavku sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    11. januar 2018 | 19:21

    Ne kasni. Slušao sam Milojevića kada je rekao da mu je dao koji dan više.

  • Nscz

    11. januar 2018 | 22:18

    A sto da ga kaznimo? Pa partizanima jos pola ekipe nije stiglo 😂

  • Sale

    11. januar 2018 | 23:52

    Posle golova Sparti sa 25 metara i Krasnodaru sa 35 metara sve mu je oprosteno ! Salu na stranu, covek je imao dozvolu da kasni ne vidim sta je sporno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA