Posle četiri meseca pauze, fudbaler Čuke poručuje: Šest puta udarajte u glavu, samo mi noge ne dirajte!

Štoper Brđana napokon u punom trenažnom procesu

  • 3

Osim pojačanja koja su došla i koja bi trebalo da stignu u narednom periodu, Čukarički će na ovim pripremama biti jači i za svoje fudbalere koji su se oporavili od povrede.

Jedan od njih je i Đorđe Đurič, defanzivac Brđana koji je propustio veliki broj utakmica u jesenjem delu Superlige.

- Prelomi su mi ustanovljeni početkom septembra, pa sam bio na štakama dva meseca i na terapiji. Istovremeno sam radio u teretani vežbe koje sam mogao i koliko sam mogao. Posle kad sam skinuo zaštitnu čizmu i oslobodio se štaka počeo sam da hodam i trčim pomalo, a pred kraj prvenstva ozbiljno da se spremam da nadoknadim zaostatak za ekipom. Ispunio sam plan vežbi koje smo dobili za pauzu, a radio sam i dodatno - rekao je štoper.

Đurić je pauzirao četiri meseca, nakon što je pretrpeo prelom dve kosti na nozi prošlog leta. Zanimljivo, on je u maju napustio i meč protiv Crvene zvezde pre vremena. Razlog je bila povreda glave koja je bila oblivena krvlju.

Foto: Marko Todorović

- Šest puta može glava, ali mi noge ne diraj - kroz šalu je rekao Đurić.

Ekipa Čuke se okupila u utorak 9. januara i startovala je sa pripremama, a Đurić kaže da se oseća mnogo bolje od kad je ušao u svlačionicu i osetio atmosferu i rad sa timom.

- Lalatović praktikuje malo teže pripreme, ali to znači da ćemo biti spremniji od ostalih i vidi se u prvenstvu posle. Ovu su nam treće pripreme sa njim i navikli smo na taj režim - jasan je bio Đurić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otac oca Makarija

    12. januar 2018 | 18:17

    Srećno da prođu pripreme, zdravlje da te posluži, pa u nastavku prvenstva da razvališ.

  • lalala

    12. januar 2018 | 19:29

    Propali kockar iz 45 bloka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA