≫ 

Kanga na 200.000 od odlaska iz Zvezde koja je, u međuvremenu, završila transfer levog beka!

Na Marakanu stiže Stefan Hajdin iz Spartaka

  • 22

Gelor Kanga je stigao u Beograd i priključio se Crvenoj zvezdi, uprkos ranijim nezvaničnim informacijama da je Gabonac završio transfer u Spartu iz Praga.

Zvanični sajt crveno-belih prenosi da će Kanga putovati sa ekipom na Kipar, međutim pitanje je da li će vezista biti tu i za drugi deo u Antaliji.

Navodno, Kanga je blizu selidbe u Spartu koja je Zvezdi ponudila 800.000 evra. Malo, ako pitate čelnike najtrofejnijeg srpskog kluba koji traže barem milion.

Ukoliko Česi uplate tu cifru, Zvezda će im dozvoliti da pregovaraju sa Kangom koji ima važeći ugovor do leta.

I dok rade na prodaji fudbalera, crveno-beli su u međuvrmeenu dogovorili i jedno pojačanje. U pitanju je levi bek Spartaka iz Subotice Stefan Hajdin.

Hajdin će biti alternativa Milanu Rodiću, a Zvezda će ga platiti 200.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko

    12. januar 2018 | 20:04

    Prodajemo solidno da dovedemo nepoznato i skupo!E to je Zvezda

  • Realista

    12. januar 2018 | 19:20

    Kanga je igrac koji upropasti najviše akcija svoje ekipe, a da ne pričam koliko lopti izgubi. Dobra je i ovo cijena.

  • Cetnik

    13. januar 2018 | 00:15

    Kanga na trzistu vredi 3 milke evra, s obzirom kakve se danas raspalotine prodaju za 5-10 miliona kanga vredi svaku paru. A ova prica o 800000 je smesna. Ako ga prodaju sta mogu da kupe za te pare, pritom se narusava vec uigrana formacija sa kangom i dovodi se igrac kome opet treba sezona da se navikne. Po meni samo boaci ima razloga da ode jer je lep novac u pitanju ostalo je sve presipanje iz supljeg u prazno, bolje onda sacuvati tim koji je uigran i dodatno ga ojacati nego narusavati citavu koncepciju igre. Cist primer je Ivanic, zasto za njega traze 1.7 miliona koliko znam nista nije uradio Bate je ispao, ali jednostavno cene svog igraca. Mi nase dajemo za sicu zato nam je lose. Oni golovi u kvalifikacijama uauvek ce ostati u secanju svakog iskrenog zvezdasa. Prelako se zaboravlja kakav je podvig zvezda napravila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA