≫ 

Ivanović hoće samo u Partizan: Džaba mi džak novca ako nisam srećan, valjda se i ja nešto pitam!

Hoće li kapiten Subotičana konačno doći u Humsku?

  • 20

Đorđe Ivanović nema dilemu - njegova jedina želja je da u ovom prelaznom roku pojača Partizan.

Najkorisniji fudbaler Super lige u jesenjem delu sezone, inače i kapiten Spartaka iz Subotice, priznao je svoju želju tokom razgovora za novosadski Dnevnik.

- Voleo bih da već u ovom prelaznom roku odem iz Subotice, a moja želja je da obučem dres Partizana. Već dva puta su se našli ljudi iz crno-belog tabora i Spartaka ŽK, ali nisu pronašli zajednički jezik po pitanju obeštećenja koje bi pripalo mom sadašnjem klubu. Nadam se, ipak, da će, do toga doći u danima koji slede. Znam za ponude nekih inostranih klubova, ali se valjda i ja nešto pitam - rekao je Ivanović i dodao:

- Džaba je da dobijem i džak novaca, ako me to neće učiniti srećnim i ako mi neće omogućiti da idem ka ostvarenju svojih snova. Pitanje je, uz to, da li bih tamo negde mogao odmah da igram, ili bih morao da čekam i da se borim za pravu priliku, bez garancije da ću u toj borbi uspeti. Želim da idem korak po korak u izgradnji karijere i siguran sam da bi mi prelazak u Partizan to omogućio i da bi za mene bio pun pogodak.

Podsetimo i to da u Spartaku nigde ne žure kada je u pitanju Ivanovićev transfer, pošto fudbaler ima ugovor još na godinu i po dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puritanac

    12. januar 2018 | 18:51

    Svaka cast,momak. Nadam se da ces zavrsiti u Partizanu i da ces postici nesto u svojoj karijeri. Samo nastavi vredno da radis i nemoj da juris za novcem,sve ce doci samo po sebi.

  • Gagi

    12. januar 2018 | 22:28

    Bravo prava odluka

  • Gagi

    12. januar 2018 | 22:25

    E toje pravi partizanovac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA