Genijalna ponuda za Švajnštajgera: Imaju plan i za Anu, a njemu - 20 vrsta piva posle treninga!

Nemački niželigaš se odlučio na nesvakidašnji korak

  • 5

Ponuda koju je nemački fudbalski klub Buna Hale poslao Bastijanu Švajnštajgeru ne dobija se često. Bivši igrač minhenskog Bajerna je u novu godinu ušao kao slobodan igrač, što je nemački niželigaš iskoristio da pošalje zanimljivu ponudu na Švajnštajgerovu adresu.

Iz Bune obećavaju da će se pobrinuti i za suprugu nemačkog asa Anu Ivanović za koju će naći mesto u lokalnom teniskom klubu.

- Želimo da ti ponudimo igranje u SG Buni. Garantujemo ti potpuni mir, osiguraćemo ti najbolje uslove, a za suprugu Anu Ivanović naći ćemo mesto u lokalnom teniskom klubu. Nemamo baš ekipu za Ligu šampiona, put je težak, ali s tobom je sve moguće jer niko ne može pobediti boga fudbala! Naši igrači su veliki fanovi i bili bi srećni da igraju sa tobom - stoji u ponudi nemačkog kluba.

Da nije u pitanju samo "prazna priča", već ponuda koju će biti teško odbiti, potvrdili su iz Bune.

- Nudimo ti nešto posebno! Nakon utakmica i treninga imaćeš priliku da se odmoriš uz 20 vrsta piva, a sigurni smo da ćeš brzo zavoleti grad jer imamo i fabriku čokolade. Za kraj, možemo i da nazovemo stadion tvojim imenom. Čekamo da nam se javiš - navodi se u ponudi Bune.

Nema sumnje, da će Švajštajger morati dobro da se zamisli i proceni šta je najbolje za njegovu dalju karijeru.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Instagram.com/anaivanovic

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA