≫ 

Rendulić došao u Čuku da ponovo osvoji Kup: Možda je do mene...

Bivši defanzivac Crvene zvezde zadužio opremu Čukaričkog

  • 2

Iskusni štoper Zoran Rendulić vratio se u Čukarički posle dve i po godine!

Kako sam kaže, proveo je na Banovom brdu možda najlepših šest meseci u karijeri, odnosno prvu polovinu 2015. kad je ekipa osvojila trofej Kupa Srbije.

- Bila je obostrana želja da se vratim u klub. Ovde sam bio kada smo osvojili Kup i nadam se da to možemo da ponovimo. Možda je do mene - našalio se Rendulić.

Sem pojačanja na terenu, uprava kluba je istakla značaj njegovog autoriteta i iskustva koje može preneti na mlađe igrače, a poznat je Rendula i po kreiranju dobre atmosfere u ekipi.

Na pitanje otkud opet na Banovom brdu iz topa kaže „pa da me ne uzmu drugi klubovi“.

- Pričalo se o mom povratku još dok sam bio u Radu kad sam stigao iz Kazahstana. Na Banjici sam održao formu, a što se tiče Čukaričkog kad sam odlazio imao sam dogovor sa gazdom kluba da se vratim. Bila je obostrana želja, jer sam ovde proveo možda najlepših šest meseci - pojasnio je tridesetčetvorogodišnji štoper.

FOTO/FK Čukarički

Rekao je da se nije mnogo toga promenilo u klubu i da poznaje dosta igrača, vršnjak je sa kapitenom Nikolom Drinčićem i ima osećaj da nije ni odlazio.

- Od stare ekipe tu su Petar Bojić i Đorđe Bašanović. Poznajem i šefa Lalatovića iako nisam nikad radio sa njim - dodao je Rendulić.

Složio se sa saigračima da su naporni pripremni treninzi koje kreira Lalatović, a očekuje da će biti od pomoći i na terenu.

- Prvi put u karijeri se srećem sa ovakvim pripremnim trenizima. Dobro se osećam ovde jer sam kao kod kuće, a mogu i da igram još. Mogu da pomognem na terenu - kaže Rendulić.

Rendulić je zadužio dres sa brojem 77, kao i 2015. godine i kako kaže sedam mu je srećan broj još od kad je igrao u Javoru i postigao devet golova u sezoni.

U Čukaričkom je 2015. godine odigrao 14 utakmica i bio strelac dva pogotka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bb

    13. januar 2018 | 18:10

    Bojan ostojic i Rendulic igrali odlicno te sezone i osvojili su najbolji rezultat u istoriji kluba

  • goran

    13. januar 2018 | 16:50

    Rendulicu,ti pre 5-6 godina nisi mogao da pomognes a ne sad.Spor i driblas kolenima.Sa loptom na vi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA