Tevezovo duboko kajanje posle uzetih miliona: Kina je bila greška...

Argentinac smatra da je odlazak u Kinu bio velika greška

  • 8

Za Karlosa Teveza odlazak u kinesku ligu bio je ništa drugo do odmor sa kog je došao bogatiji za 37 miliona u svoju Boku Juniors.

>>>Radonjić je bio preko potreban Zvezdi, sada je pobedio strah i oštri se za CSKA (VIDEO)

On je pre godinu dana otišao u Šangaj Šenhu za oko 11 miliona evra, zaradio je 37.500.000 koje, kako stvari stoje, nije ni delom otplatio. Ipak, to ga nije sprečilo da medijima u Argentini da u najmanju ruku čudnu izjavu.

- Poslednjih sedam meseci sam se odmarao i moj boravak u Kini je bio greška -  priznao je 33-godišnji napadač.

 

Njegova konstatacija još više dobija na težini kada se uzme u obzir da je zarađivao čak 762.000 evra nedeljno. S' obzirom na to da je odigrao 16 mečeva i postigao 4 gola, prostom računicom dolazi se do zaključka da je svaka utakmica koštala klub više od 2 miliona, dok je svaki njegov pogodak vredan 10 miliona evra!

- Već prvog dana kada sam sleteo u Kinu želeo sam da se vratim u Argentinu. Imali su pravo kada su me kritikovali. Nisam znao što tamo radim. Znam da su ljudi bili besni  - dodao je on.

Da podsetimo, tokom svoje karijere Karlos Tevez nosio je dresove Juventusa, Mančester Junajteda, Vest Hema, Mančester Sitija i Korintijansa.

 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA