Mislili ste da se na Kipru samo brčkaju? Provala oblaka i tri godišnja doba viđeni na treningu Zvezde (VIDEO)

Kiša i atrakcije na treningu crveno-belih

  • 2

Kipar uvek zvuči kao  egzotična destinacija, ali nije tako bilo na treningu Crvene zvezde u sredu.

- Tri godišnja doba smenila su se tokom današnjeg dvočasovnog treninga. Kada su igrači Crvene zvezde izašli na teren u devet časova i trideset minuta po lokalnom vremenu dočekalo ih je sunčano i toplo vreme, temperatura vazduha iznosila je 15 stepeni. Izabranici Vladana Milojevića još nisu završili prvi krug trčanja kako bi se zagrejali, a nebo je poprimilo sivu boju i počela je provala oblaka - navodi se na sajtu Zvezde.

Igrači su podeljeni u četiri grupe, u poslednjem delu treninga fudbaleri su promenili grupe i bili su podeljeni u četiri ekipe, uz džoker igrače pored terena.

Odigrali su tri kratke utakmice na pola terena, Bilo je dosta golova, a najatraktivniji pogodak postigao je Gelor Kanga kada je sa sredine terena jakim udarcem pogodio dalji ugao gola.

- Zanimljivo je i to da je naše novo pojačanje Stefan Hajdin postigao dva gola. Dva puta se u listu strelaca upisao i Milan Pavkov, a po jednom su bili precizni i Milijaš, Jovičić, Račić, Joveljić i Nikolić - navodi se na portalu kluba.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA