5 zanimljivih detalja koje smo uočili na fotografiji na kojoj Stojković potpisuje ugovor sa Partizanom u Vazurinoj kancelariji!

Kada se malo bolje zagledate u fotografiju potpisivanja ugovora možete videti mnogo zanimljivih detalja

  • 8

Vladimir Stojković potpisao je novi ugovor sa Partizanom i to na 4 godine, što faktički znači da će ostati u Humskoj do kraja karijere.

Crno-beli su svog golmana ugovorom vezali do 2022. godine, što a retkost je da se igračima koji su već u godinama daju ugovori na tako dug period.

Međutim, baš sada je Stojković u najboljim godinama, jer za golmane važi da sa iskustvom i s godinama brane još bolje i da su najbolji upravo u ovom periodu karijere u kojem se on nalazi, a njegova forma to i dokazuje.

Međutim, zanimljva je bila fotografija iz kancelarije direktora kluba Miloša Vazure u kojoj je golman potpisao ugovor.

Morali smo za vas da primetimo neke bitne detalje, koje ste možda propustili.

1. KOLEKCIJA VISKIJA

Kao što vidite na komodi se nalazi nekoliko boca Čivas viskija kao i flaše Džoni Vokera koja je dopola načeta, što znači da se verovatno i ugovor zalio  kako i dolikuje.

2. IKONE I MAKETA GRAČANICE

Velika srpska svetinja i treba da bude na stolu kancelarije velikog srpskog kluba i to nije ništa sporno. Činjenica je da je Miloš Vazura religiozan i to je za poštovanje.

3.  PEPELJARA SA LIKOM ČEGEVARE

Činjenica koja ukazuje da je čuveni argentinski gerilac ljubimac direktora Partizana, ili pak pepeljara služi kada se troše skupi kubanski tompusi, pa da bude u paketu.

4. FLAŠA VINA

Pored viskija tu je na komodi i skupocena flaša vina, koja je očigledno poklon, ali dobro, može da se i otvori ako bude prilika.

5. SLIKA MILOŠA VAZURE NA ZIDU

Zanimljivo je da na zidu iza stoje fotografije svih sekretara i nekadašanjih direktora Partizana, pa je logično da je tu i slika Miloša Vazure aktuelnog direktora kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    24. januar 2018 | 12:30

    Cegevara nije argentinac, vec iz Bolivije

  • Če

    24. januar 2018 | 14:03

    Če je Argentinac, a Vazura je klasični indijanac.

  • Peki

    25. januar 2018 | 00:14

    He,he,najzanimljiviji detalj svakako je da ste pet po vama interesantnih detalja vi obelezili CRVENO-BELO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA