≫ 

UEFA opravdano kaznila Partizan i Crvenu zvezdu: Inspektor zadužen za suzbijanje kriminala u fudbalu posetio Beograd! (VIDEO)

Masimilijano Mićenci je došao u Srbiju zbog konferencije o fer pleju koja je održana u Beogradu

  • 10

Inspektor Evropske fudbalske unije (UEFA) Masimilijano Mićenci, zadužen za suzbijanje kriminala u fudbalu, istakao je su Partizan i Crvena zvezda zbog ispada navijača ove sezone opravdano sankcionisani zatvarenjem tribina u Ligi Evrope.

>>>> Najbolji srpski sudija Milorad Mažić: Nema nameštanja u Superligi! (VIDEO)

Partizan je već dva meča u Humskoj odigrao bez prisustva navijača, protiv Videotona i kijevskog Dinama, a Crvena zvezda je dobila kaznu za duel sa moskovskim CSKA, na šta se žalila.

- Kazna zavisi od istrage i ono što se dogodilo. Kazne su proporcijalne onome što se dogodilo -rekao je Mićenci na konferenciji "Fer plej, fer lajf" koja je danas održana u hotelu Metropol u saradnji Ministarstva omladine i sporta i Novinske agencije Tanjug.

VIDEO: Najbolji srpski fudbalski sudija je rekao svoje mišljenje o huliganima na derbiju

Italijan se dotakao i nereda na poslednjem večitom derbiju kada je na južnoj tribini stadiona u Humskoj došlo do velikog sukoba navijača.

- Deo navijača je došao na utakmicu sa namerom da napravi probleme. Video sam dešavanja na osnovu slika i to nije smelo da se desi - dodao je Mićenci.

On nije želeo da komentariše zatvorske kazne huliganima, odnosno učesnicima nemilih scena sa meča Partizana i Crvene zvezde.

VIDEO: Evo kako su huligani privedeni na 156. večitom derbiju

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svarog

    24. januar 2018 | 15:51

    uefa mafiosi

  • Srba

    24. januar 2018 | 15:44

    Mažić tvrdi da nema nameštanja pa BiH ga zamolio da pogleda snimak poslednjeg derbija zvezde i partizana pa nek dokaže da nije sudio za partizan.

  • JJJJ

    24. januar 2018 | 15:48

    Sto si dosao,sta ces nam spijunu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA