≫ 

Zdravko Mamić najavio dolazak na Marakanu: Poštujem Zvezdu, ona nema komplekse!

Prvi čovek Dinama iz Zagreba posmatrao je meč crveno-belih u Antaliji protiv Dinama iz Bresta i nahvalio je igru tima Vladana Milojevića

  • 18

Crvena zvezda je savladala beloruski Dinamo iz Bresta na drugoj utakmici u Antaliji sa 2:0, a na tribinama je meč posmatrao i prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić.

On je u razgovoru sa srpskim novinarima u Antaliji istakao da ima poštovanje prema Zvezdinim rezultatima u Evropi i istakao da zbog osvajanja titule prvaka Evrope i sveta, crveno-beli nemaju komplekse u duelima sa velikim ekipama.

- To je od perioda do perioda. Zvezda ne treba da ima komplekse ni od koga jer je bila prvak Evrope i sveta. Samo se vraća tamo gde joj je bilo mesto. Teško će ostvariti takve rezultate kao nekada, jer ne mogu igrači ostajtati kao onda do 28 godine, ali meni je drago kada klubovi sa ovih prostora, bilo ko, napravi u Evropi neki rezultat. Ja nemam problem sa tim - istakao je prvi čovek Dinama, koji je upitan i da li u Zvezdi ima igrača za tim iz Zagreba.

Printskrin: Youtube/Crvena zvezda
Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

- Bogami, sada je pitanje ko je bolji. Nemamo uvid u Zvzedinu snagu, ali ušli su u proleće i to je rezultat za respekt - zaključio je Mamić, koji je najavio i da će doći u Beograd da gleda Zvezdu protiv CSKA 13. februara.

Pogledajte i kako je izgledala pobeda u prvom meču na pripremama Zvezde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Живојин

    28. januar 2018 | 20:03

    Људи он је бизминсмен .овај човек гледа бизнис њега незанима ко је Хрват ,Србин .

  • CZV

    28. januar 2018 | 20:06

    Mamica dovesti i mirni smo,on proda krs igraca za minimum 5 milki,covjek zna posao,dati mu 10% od svakog transfera,i za 5 godina bicemo medju top 20 klubova i evropi.

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    28. januar 2018 | 18:26

    Који комплекс? То имају многи други, а понајвише прве комшије евро и светског првака. Мада су и они велики клуб, кад се гледа учинак са скраћеном лигом, са Радником, Крушевцем, Нишлијама(без увреде за ове клубове), али се зна чије је име на пехару. Чуј њега? Комплекс? Духовито.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA