≫ 

Prvi trening Čuke na Kipru obeležila moćna ševa bivših igrača ovog kluba, ali i Zvezde, Partizana, reprezentacije... (VIDEO)

Neki su funkcioneri, neki treneri, ali svi su još jednom pokazali zašto ih ljubitelji fudbala u Srbiji i dalje pamte

  • 0

Negde oko 9.30 minuta po lokalnom vremenu fudbaleri Čukaričkog su danas stigli u Larnaku, odakle su se autobusom uputili u Limasol - dvonedeljnu bazu tokom priprema na Kipru.

Prvi trening izabranici Nenada Lalatovića odradili su u popodnevnom terminu, pod reflektorima. Njegovo standardno okupljanje na centru označilo je početak treninga oko 18.00 časova.

Lagano istrčavanje, a zatim i ''vežbe'' iza gola, bile su uvod o ono što većina fudbalera najviše voli - popularnu ševu.

Foto: Telegraf

Ipak, čini se da su se ševi ovoga puta više obradovali članovi stručnog štaba i uprave. Kao da su jedva čekali da istrče na travnatu podlogu i prisete se igračkih dana.

S jedne strane Lalatović i njegovi pomoćnici Vidak Bratić, Dragan Šarac, Pavle Delibašić i Oliver Kovačević, s druge sportski direktor Vladimir Matijašević, potpredsednik Nenad Mirosavljević i skaut Igor Matić. Društvo im je pravio i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Leo Lerinc.

Igralo se na 25 dodira, ne na klasičnih 21, ulog je bio simboličan, a pomenuta družina je posle svega nekoliko partija pokazala zašto su tokom karijera nosili dresove Crvene zvezde, Partizana, Vojvodine, Čukaričkog, Železnika, reprezentacije...

Toliko su se ''uneli'' u igru da je sa strane izgledalo kao da se bore za trofej: Na kraju, niko nije poražen.

Za to vreme, igrači Čukaričkog su bili podeljeni u tri grupe i takođe su igrali ševe. S tim da se kod njih, s vremena na vreme, čuo aplauz koji je označavao da neko nije uspeo da preseče loptu pre 21. dodira.

Pištaljka Dragana Šarca je, na kraju, prekinula ševu, a fudbaleri su se ponovo okupili na centru terena. Podelili su se u četiri grupe i ovaj prvi kiparski trening su završili trčanjem.

Brđani svoj prvi test meč igraju u utorak protiv Mlade Boleslav, a Lalatović je na pripreme poveo 27 fudbalera.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

To su:

Aleksandar Kirovski, Nemanja Belić, Đorđe Petrović, Semjuel Ovusu, Nemanja Milojević, Đorđe Đurić, Darko Puškarić, Ivan Jovanović, Stefan Šapić, Marko Šarić, Nikola Drinčić, Petar Bojić, Marko Docić, Đorđe Bašanović, Zoran Rendulić, Miroslav Bogosavac, Miladin Stevanović, Ognjen Mudrinski, Boris Kopitović, Asmir Kajević, Petar Mićin, Darko Zorić, Sava Radić, Ismael Fofana, Petar Milić, Nemanja Belaković i Marko Jović.

Podsetimo i to da ekspediciju Čuke čine i omladinci koji su, doduše, smešteni u drugom hotelu i rade po svom planu i programu.

U pitanju su:

Damjan Knežević, Nikola Đurković, Đorđe Šošević, Slobodan Rubežić, Marko Ilić, Vasilije Bakić, Stefan Radojičić (2001), Stefan Veličković, Dimitrije Kamenović, Aleksa Denić, Stefan Ilić, Aleksandar Đorđević, Nikola Terzić, Andrija Fratrović, Mitar Ergelaš (2002), Milan Ilić , Ivan Markov, Predrag Radić, Bojica Nikčević, Luka Ristivojević, Milutin Vidosavljević, Marko Rakonjac i Slobodan Tedić.

(Mario Marić - izveštač Telegrafa sa Kipra)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA