≫ 

Ozbiljne optužbe Vučelića: Partizan ne može da osvoji titulu zbog nameštanja, UEFA označila 8 srpskih klubova!

Predsednik crno-belih sumirajući pripreme crno-belih na Kipru izneo obziljne optužbe na račun srpskog fudbala

  • 85

Predsednik Partizana Milorad Vučelić izneo je prilično ozbiljnu konstataciju tokom razgovora sa novinarima na Kipru koji prate pripreme crno-belih.

Vučelić je istakao da će Partizan teško osvojiti titulu, imajući u obzir sve okolnosti. Kao jednu od njih naveo je i nameštanja u srpskom fudbalu.

>>> Partizan slavio u generalki pred Plzenj, crno-bela nada rešila meč posle autogola (FOTO) (VIDEO)

- Teško će Partizan do titule, imajući sve elemente u vidu. Kad kažem elemente, ne mislim na sastav ekipe i najvećeg trenera u Srbiji, već na ono što kod nas čini ambijent i igru. Bilo bi čak i bez toga teško, Crvena zvezde ima mnogo bolji tim nego prošle godine - prenosi Žurnal njegove reči sa Kipra.

Predsednik crno-belih ističe da je Miroslav Đukić odličan trener, ali i da je veoma hrabar čim je odlučio da se vrati u Srbiju, gde stanje u fudbalu poredi sa krugom pakla.

Foto: Marko Todorović

- Đukić je odličan trener, ali da se vratiš u Srbiju to je kao da zakoračiš u krug pakla! Tereni, nameštanja, ono što nam predstoji... Eee, to znači imati hraboristi i moći.

Novinari su ga upitali ima li u Srbiji nameštanja, a Vučelić je odmah istakao da ima saznanja o problemima sa serverima i kladionicama, kao i da je UEFA poslala pismo upozorenja.

- Nameštanja? Ima ih, naravno. Ja ne moram da znam, vi morate. Nije novinar tu da dokazuje, ali ako vidite ko se povlači iz igre, s kojim timom igra... znate kako će da se završi 50 odsto utakmica, naročito u drugom delu.

Ako ne znate za probleme sa kladionicama, serverima, da je UEFA poslala pismo sa osam označenih klubova, onda... Nikad UEFA nije odustala od tih upozorenja, ako Evropska kuća fudbala vidi nešto tako, zašto ne bih i ja? I ja bih svojim skromnim znanjem o tome mogao da pomognem. Ne dokazima, već indicijama i ukazujući na mrežu koju slutim - zatonetan je ostao Vučelić.

VIDEO: Prisetite se kako je prošle godine Terzić rekao da neće čestitati Partizanu na tituli

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • czbg

    9. februar 2018 | 00:52

    Pricaju o drugima, a misle na sebe! Zasigurno najantipaticniji klub u istoriji! Pa ovo samo govori o tome koliko Partizan namesta.. (Ko oglasi, taj oprasi)

  • JA...RS

    9. februar 2018 | 00:51

    UEFA da uvede drugo poluvrijeme 55 minuta kad Partizan igra

  • Reakcija

    9. februar 2018 | 00:31

    Bla,bla,bla... Drž' lopova da ja mogu nesmetano da kradem,jedini klub koji je rekao(za sada) da je igrao namesten meč je Borac iz Čačka i gle čuda baš protiv partizana. Naravno to niko nije ispitao Gazi lomi Zvezdo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA