Boaći se oporavio za CSKA: Napadač Zvezde čuvenim plesom u svlačionici proslavio povratak na teren (VIDEO)

Prvi napadač Zvezde će izgleda biti spreman za duel sa Armejcima

  • 15

Navijači Crvene zvezde mogu da se raduju zbog najnovijih dešavanja vezanih za Ričmonda Boaćija, pošto sudeći po najnovijim snimcima koje je objavio iz svlačionice, deluje sve bolje posle povrede u poslednjoj utakmici na pripremama.

U prvi mah su mnogi pomislili da od Boaćija nema ništa za utakmicu protiv CSKA iz Moskve, koja je već na programu 13. februara, ali sada se situacija iz dana u dan popravlja nakon tretmana kod doktorke Marijane Kovačević.

>>> 1.000 elitnih huligana CSKA stiže na Marakanu: Već su se tukli sa Delijama, vođa im sam upada u voz protivničkih navijača, u Rusiji su strah i trepet na ulici (FOTO) (VIDEO)

Boaći je nekoliko dana pre meča protiv CSKA, koji se igra 13. februara od 18 časova, odradio i prvi trening nakon oporavka od povrede. To je proslavio njegovim karakterističnim plesom u svlačionici, u kojem mu se pridružio i Marko Gobeljić.

- Hvala svevišnjem Bogu što me je lečio svakog dana. Osećam se blaženo posle mog prvog treninga - napisao je Boaći na svom profilu na Instagramu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubomir

    10. februar 2018 | 15:39

    Idemo majstore!!!Da rasturimo ove grobarske prijatelje,4:0 za nas!!!!

  • Sasa

    10. februar 2018 | 15:29

    Covek nije ni bio teze povredjen. To su Terziceve spletke da opravda svoje lazi oko ponuda za ovog balvana. A ako zaigra protiv Rusa nece se prodati ni u Kinu. Zivi bili pa videli.

  • JУГ

    10. februar 2018 | 14:50

    Погледајте ово у односу на господина Тавамбу и схватићете све... Једно брдо два универзума

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA