≫ 

Milojević otkrio plan igre za CSKA: Branićemo se napadom!

Prva utakmica šesnaestine finala Lige Evrope Crvena zvezda - CSKA igra se u utorak od 18 sati.

  • 23

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da neće da kalkuliše na domaćem terenu i da će ekipa igrati na pobedu protiv CSKA iz Moskve u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

>>> TERAPIJA JE PRAVA MAGIJA: Boaći se oštri za CSKA i poručuje da Zvezda ide dalje! (VIDEO)

-  Dobro smo se spremili, jedva čekamo da počne drugi deo sezone. CSKA dolazi iz Lige šampiona, jaka je i iskusna ekipa, došao je Musa i doneo kvalitet u napadu, baš ono što je im nedostajalo. Daćemo sve od sebe, borićemo, a ulogu favorita prepustiću CSKA - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da ima dileme oko startnih 11, ali da nema problem oko povreda igrača jer se Ričmond Boaći oporavio.

- Boaći je odradio trening i videćemo u kom je stepenu spremnosti. Dileme oko sastava uvek postoje, danas na treningu bi više trebalo da bude poznato - kaže Milojević.

Na pitanje da li mu je duel sa CSKA najveći u trenerskoj karijeri, Milojević je potvrdno odgovorio, ali uz napomenu zbog toga što je naredni.

Foto: crvenazvezdafk.com

- Smatram da mi je svaka naredna utakmica najveća u karijeri. Tako gledam na stvari. U ovom trenutku je CSKA, onda ide prvenstvo, pa čak i prijateljska mi je najbitnija. Govorim isto i igračima".

Prema njegovim rečima crveno-beli će se držati dosadašnjeg plana igre kako bi eliminisali CSKA.

VIDEO: Pogledajte kako Boaći plače pored terena a Borjan ga teši

- Došli smo do eliminacione faze na lep način, apsolutno zasluženo, borimo se da uđemo među 32 najbolje ekipe u Ligi Evrope. Ovo je prvo poluvreme, igra se najmanje 180 minuta i u fudbalu je sve moguće. Nisam od trenera koji kalkulišu, imamo plan igre, branićemo se napadom. U suprotnom bi bilo pogrešno.

Foto: crvenazvezdafk.com

Naglasio je i da ne voli što se puno priča o Geloru Kangi, novom fudbaleru praške Sparte, rečima "koga nema bez njega se mora i može", kao i da postoje rešenja da se nadomesti njegov odlazak.

Dotakao se i odluke UEFA da uvaži žalbu Zvezde kako bi dočekala CSKA sa navijačima.

- Pribojavali smo se odluke, nismo bili ni živi ni mrtvi. Bogu hvala, želja nam se ispunila, zbog čega se zahvaljujem ljudima iz kluba i UEFA. Zvezda je bila najgledanija u Ligi Evrope i sada naše navijače čeka spektakl. Beograd i Srbija zaslužuju ovo, veliki događaj, a igrači moraju da budu skoncentrisani u takvom ambijentu".

On je u ime celog kluba izrazio saučešće porodici preminulog glumca Nebojše Glogovca, inače velikog naviča crveno-belih.

- Jako teško nam je sve palo, bio je vrhunski čovek i glumac - dodao je on.

(D.S./Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA