Oglasili se igrači CSKA pred pakao Marakane, setili su se kako je prošao Krasnodar: Uključili smo hladnokrvni režim! (FOTO)

Igrači moskovske ekipe se spremaju za pakleni ambijent

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protiv CSKA u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, u utorak od 18 časova, a rival iz Rusije pokušaće da odgovori na atmosferu.

Publika je uvek jak adut crveno-belima, čega je svestan i Šveđanin Pontus Vernblum, koji je u klubu od 2012.

- Hladnokrvni režim je uključen, idemo - poručio je Vernblum, koji će imati težak zadatak, Krasnodar se na Marakani nije baš najbolje proveo.

Toga se setio još jedan igrač CSKA, Mario Fernandeš.

- Izbacili su Krasnodar, dovoljno su snažan i sposoban tim, ako su uspeli uz to da dođu do ove faze, onda imaju određenu klasu. Poštujemo rivala, shvatamo da je za uspešan nastup neophodno pokazati određene kvalitete. Lakih mečeva odavno nema.

On je dodao da su šanse 50-50.

- Dobro je što se revanš igra kod nas. U ovom slučaju, nijednom se ne sme zaboraviti da se duel sastoji od dva meča, oba moramo odigrati na visokom nivou.

VIDEO - Navijač Spartaka i bratstvu i rusko-srpskom prijateljstvu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mutantijada

    12. februar 2018 | 19:19

    nema ni grama sanse da zvezda ide dalje..na zalost , klub koji nauci na pomo sudija i ne ulaze u kvalitet osudjen je na sramocenje i ponizavanje...csk ce se izrugavati sa drzavnim propalitetom...bice veselo gledati ponizavanje i onda * junacke pjesme delija * koji ce kao pokazati svoju ljubav prema srpsrvu..pljuc pljuc...

  • Smoković

    12. februar 2018 | 18:14

    ameri u fort hood teksasu muče Srbe Ruse i izbeglice Rusijo spasi nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA