Rajković činio čuda na golu Makabija (VIDEO)

Selektor Srbije Mladen Krstajić će biti na slatkim mukama pred SP

  • 5

Predrag Rajković nastavio je da briljira u dresu Makabija. Golman reprezentacije Srbije pružio je još jednu blistavu partiju u izraelskom prvenstvu i bio jedan od najzaslužnijih što je tim iz Tel Aviva nedavno slavio na gostovanju protiv ekipe Hapoel Ako sa 2:0.

Naš internacionalac i svojevremeno najbolji mladi golman sveta proglašen je za igrača utakmice što i ne čudi ako se u obzir uzme činjenica da je u prvom poluvremenu pravio čuda na golu i uspeo da sačuva svoju mrežu.

U nekoliko navrata domaći fudbaleri su izlazi sami pred našeg golmana, šutirali su i iz neposredne blizine, ali je Rajković maestralno reagovao i pokazao da se nalazi u sjajnoj formi.

Pohvale je dobio i trenera Makabija Žordija Krojfa:

- Igrali smo veoma slabo u prvom poluvremenu. Protivnik nas je poprilično pritisnuo, imali su inivcijativu, ali na našu sreću Rajković je odlično branio - rekao je za oficajlni sajt Makabija posle meča Krojf.

Ovom pobedom Makabi se učvrstio na čelu tabele izraelskog šampionata sa 46 bodova, jednim više od drugoplasiranog Hapoela Ber Ševe i dva od Beitara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    13. februar 2018 | 22:48

    Prvi golman Srbije

  • Ja...RS

    14. februar 2018 | 00:26

    Dok Stojkovic ne ode u penziju mladi nemaju sanse

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    13. februar 2018 | 22:35

    Поред њега има и Дмитровића, два млада, а врхунска голмана. Само да није тог гробарског лобија, где по директиви брани пензионер, па се зове још један пензионер из тог клуба, плус дрвени голгетер...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA