≫ 

Fudbaleri Zvezde optimisti pred revanš: Imamo veće šanse od CSKA, mora da nam se vrati (VIDEO)

 ≫ 

Revanš utakmica biće odigrana sledeće srede 21. februara u Moskvi od 18 sati

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Hahahha

    14. februar 2018 | 16:27

    Jedino da vam sudi Mazic,uz 2-3 penala,mozda bi i imali sanse. Nije vam ovo Srpska namestaljka liga.

  • Miha

    14. februar 2018 | 15:01

    Ljudi kao veliki poznavaoc Ruske lige mogu da kazem da Zvezda ima velike sanse da prodje dalje.Pozdrav iz Moskve

  • Sasa

    14. februar 2018 | 13:06

    Svaka cast i momcima Milojevicu! Perfektno takticki odigran mec, igrali da ne prime Gol i stvorili 4-5 idealnih sansi. Steta sto nisu postigli gol. CSK jeste imao vise liptu u nogama,ali Crvena Zvezda je bila konkretnija i imala zrelije prilike! Zvuci neverovatno ali je Zvezda nadigrala jedan pre svega finansijski mocan klub i imajuci u vidu da godinama igraju LS moze se reci i jedno veliko ime Evropskog fudbala! Gledajuci cinjenicu da CSK igra bolje u gostima gde nije izgubio od Mancestera a razbio i Benfiku i Bazel dok je kod kuce od istih gubio,Zvezda i te kako ima sta da trazi u revansu cak sta vise smatram da ce Zvezda biti bolja u ovom dvomecu,slaviti u uci u osminu finala LE! Zvezda je ekipa koja ako ne bolje inda jedna ko dobro igra i u gostima i kod kuce,po meni cak sta vise u gostima igra bolje! Dobila je Keln u sred Nemacke,Spartu u sred Praga,igrala egal sa Arsenalom u Engleskoj i mogla slaviti,dva gola dala Krasnodaru..... Fantasticna statistika!!! U tim se vraca Boaci i mislim da Milijevic vec ima spremno sve za revans,braniti se nece sigurno a CSK sve i da hoce da napadne nece smeti jer su svesni cinjenice da je Zvezda opasna iz kontra napada da ima jako brze igrace i da jedan gol mize da ih izbaci iz Evrope! To bi Milojevic trebao da iskoristi i hoce sigurno! Nece srljati ali se nece ni braniti,napadace i cekace svoju sansu,jedan gol ce Zvezda dati sigurno ako ne i vise od jednog imajuci u vidu da ce u spicu napada imati Boacija koji je sjajno saradjuvao sa Benom u pripremnim utakmicama, ne bi iznenadilo ni da se nadju i dva napadaca i Pesic i Boaci sa strane Radonjic ,pa Ben, fantastican napada ima Zvezda i to ce sigurno i iskoristiti. Pametno je Milojevic sacuvao Boacija za revans! Neverovatno ce biti ako Zvezda eleminisa jedan takav tim kakav je CSK,a ako bude tako to ce biti ogromna inekcija samopuzdanja i mislim da ce Zvezda daleko da dogura ako ne do same zavrsnice! Sutra nastupa Partizan. Ima Partizan svoje sanse,i ako deluje da imamlaganog protivnika to uopste nije tako. Mnogo su jaki i iskusni! Ima Partizan Tavambu ima Tosica,cini se da ulazi u formu i mislim da bi morao da slavi sutra ako zeli prolaz u sledece kolo. Bice tesko ali se nadam da ce vodjeni iskusnim Bambijem uspeti da ispune cilj u sutrasnjoj utakmici. Samo pametno bez srljanja i srecno grobari sutra!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA