≫ 

Fudbaleri Zvezde optimisti pred revanš: Imamo veće šanse od CSKA, mora da nam se vrati (VIDEO)

Revanš utakmica biće odigrana sledeće srede 21. februara u Moskvi od 18 sati

  • 19

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković i golman Milan Borjan složili su je da je remi bez golova protiv moskovskog CSKA dobar rezultat i da daje realne šanse za prolaz u osminu finala Lige Evrope. Zadovoljan sam rezultatom, iako bih mnogo srećniji da smo pobedili. Imali smo dosta dobrih šansi, ali 0:0 pred revanš je dobar rezultat.

Bili smo dobri u odbrani, CSKA nije stvarao izgledne šanse kao mi. Nedostajala nam je bolja završnica, ali prezadovoljan sam što nismo primili gol", rekao je Stojković novinarima posle utakmice.

>>> UEFA nije dala minut ćutanja za Nebojšu Glogovca (VIDEO)

VIDEO: Navijači Zvezde ostali su sami posle utakmice na stadionu i zapevali "Nek se Marakani vrate slavni dani"

Hitri desni bek smatra da Zvezda sada ima veće šanse za plasman u sledeću fazu.

- Posle ovog susreta sigurno je da mi imamo veće šanse za prolaz dalje jer nam gol u gostima mnogo znači. Takođe, mnogo prilika smo danas promašili da nam se ne bi vratilo u Moskvi.

- Imamo izgledne šanse za prolaz", rekao je Stojković koji je u šali "pecnuo" saigrača Nemanju Radonjića zbog promašenog zicera rečima da bi trebalo više da radi na realizaciji sa pomoćnim trenerom Milanom Kosanovićem.

Foto: A. Nalbantjan

Čuvar mreže Milan Borjan naglasio je da nije imao puno posla, pohvalivši kompletan tim da je defanzivno bio na visokom nivou.

>>> Navijači CSKA zapalili Marakanu: Posle bakljade Rusa igrači jedva da su videli loptu (VIDEO)

- I u prethodnim utakmicama smo pokazali da kao ekipa dobro funkcionišemo, tako da mi je drago da nemam mnogo posla, ako ne računamo veliki broj kornera protivnika. Ali, i tu su momci odlično reagovali. Odigrali smo dobru utakmicu, pre svega odbrambeno. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, ali ko zna zašto je to dobro, možda nam se vrati u Moskvi", priča Borjan.

On veruje da su crveno-beli sposobni da u Moskvi naprave rezultat za prolaz dalje.

- Imamo mnogo dobre šanse, imali smo ih i pre ovog meča. Ekipa smo koja veruje u sebe i treba svaku utakmicu da verujemo u sebe i pokušamo da pobedimo. Nismo imali sreće sa završnicom, u gostima ćemo tražiti svoju priliku, pokazali smo da umemo da igramo na rezultat i na strani -, zaključio je Borjan.

VIDEO: Koreografija Delija koja je iznenadila Ruse

VIDEO: Navijači Zvezde vređaju pristalice CSKA pesmom:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dje ili ce

    14. februar 2018 | 10:36

    Cekamo ih na kontru. Radonja i Ben mogu da rese u revansu. Jedan gol nas I to je to! Odbrana im je spora dosta.

  • Krle

    14. februar 2018 | 10:19

    Iskreno, mnogo nam je falio Kanga da malo poveze igru. Napada kao da nije ni bilo, ili se oslanjamo na kontre ili na duge lopte. CSKA cemo nekako i proci, ali za dalje nam treba plej. Koliko god da je Krsticic dobar, to nije njegova prirodna pozicija.

  • Semajlirane pufne

    14. februar 2018 | 12:06

    1:1 u Moskvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA