≫ 

Prodaja karata dopunila Zvezdinu kasu: Crveno-beli zaradili lepu sumu od meča sa CSKA

Na "Marakani" zadovoljno trljaju ruke posle još jedne velike utakmice

  • 17

Zaređale su se velike utakmice na najvećem srpskom stadionu kada igra Crvena zvezda, kao u slavnim danima evropski mečevi su učestali, stadion je pun, a kada je tako, dobra zarada je zagarantovana.

>>> Gde je nestalo 10 hiljada navijača? Zvezda očekivala punu Marakanu, a više ljudi je došlo na BATE! (VIDEO)

Crveno-beli su ove sezone prihodovali nekoliko miliona evra samo od prodaje karata za mečeve sa Spartom, Krasnodarom, potom u grupi sa BATE-om, Arsenalom, Kelnom, pa onda i u nokaut fazi CSKA, koji, nadamo se, neće biti i poslednji pred domaćom publikom.

Zvezda ima aktivnih 0:0, pa je pred revanš sve otvoreno u pogledu plasmana u sanjanu osminu finala Liga Evrope.

>>> Sramotni potez navijača Zvezde tokom minuta ćutanja na Marakani: Isprozivao huligane CSKA, a iznervirani Rusi mu nisu ostali dužni (VIDEO)

Uporedo sa fudbalskim, raste i učinak uprave koja se bori da se finansije dovedu u red, a svakako da je prodaja karata važna stavka u tom pogledu.

Iako je poseta protiv CSKA bila slabija od očekivane, rukovodstvo može zadovoljno da trlja ruke zbog činjenice da je čista zarada od prodaje ulaznica iznosila 880.000 evra.

Nije se zaokružio milion kao u nekim prethodnim slučajevima kada je "Marakana" bile dupke puna, ali i ova brojka sasvim sigurno će pomoći crveno-belima da u hodu rešavaju tekuće probleme.

Foto: FK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA