≫ 

Zvezda može na +14! Pavkov srušio Partizan i pogurao crveno-bele ka tituli! (VIDEO)

Derbi kola igrao se u Nišu, neslavno je prošao po crno-bele!

Fudbaleri Radničkog bili su sve samo ne ugodni domaćini Partizanu u Nišu, u derbiju 25. kola. Pobedili su sa 1:0 i pogurali Crvenu zvezdu ka tituli!

Meč je imao uvertiru u obliku psihološkog rata, Partizan je objavio snimke iz Niša u tvrdnji da su svlačionice u fazi raspada, na šta je Radnički munjevito odgovorio novim snimcima sređenih prostorija kluba.

Tokom duela, Partizan je odao utisak ekipe koja želi da napadne, za razliku od susreta sa Viktorijom i Zemunom, samo nije znao kako to da uradi.

Suma je bio daleko od onoga što najskuplje pojačanje u istoriji kluba treba da pokaže, što je surovo kaznio Pavkov, Zvezdin pozajmljeni fudbaler, u završnici duela.

To može da materijalizuje tim sa Marakane, koji već ima +11 na tabeli, a čeka Voždovac od 16.30.

>>>CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC

Radnički Niš - Partizan 1:0

(Pavkov 74)

Počeo je Partizan ofanzivno meč, ali je to više delovalo na samozavaravanje. Jalovi su bili crno-beli, naročito kada se u obzir uzme igra Sume, čije se prave partije i dalje čekaju.

Teren jeste bio u užasnom stanju i sve gori kako vreme odmiče, ali nikako alibi za ono što Partizan pokazuje sve vreme od starta prolećne polusezone, potpunu kreativnu anemičnost.

Uz to, nije bilo ni Tavambe zbog kartona, pa je bilo jasno da je pred timom Miroslava Đukića paklen zadatak.

Foto: youtube.com

Ni mešanje karata nije donelo ništa, Janković je ostao na klupi, a Radnički je u nekoliko navrata pokazao zube rivalu.

Uz to, malo je nasmejao gledaoce, pošto je Dušan Mićić na dresu umesto prezimena nosio nadimak Munja.

U skladu sa time je mučio crno-bele na sredini terena, nije im davao da "dišu", a samo je jednom Suma dobio priliku da šutira.

Sa 20 metara, bio je opasan, ali je Šaranov pokazao da je odličan golman i da nije bez razloga svojevremeno nosio dres crno-belih.

U nastavku, koji je malo kasnio jer su navijači grudvama gađali Stojkovića, Partizan nije pokazao ništa više od već viđenog.

Foto: youtube.com

Zapravo, samo je nervoza bila sve prisutnija kako je vreme odmicalo, prvo je Zdjelar dobio karton, zatim Pantić i Mitrović, a Radnički je mirno čekao svoju šansu.

Dočekao je u 74. minutu kada je Pavkov, pozajmljeni igrač Zvezde, oštro i nisko šutirao u sam ugao Stojkovićevog gola, za veliko slavlje Meraklija.

Đukić je opet probao da razdrma ekipu, ušli su Janković, Jovanović i Ilić, ali se sve samo pretvorilo u jalove pokušaje da se probije bunker Nišlija.

Ožegović je propustio jednu priliku sa peterca, a Radnički se grčevito odbranio u dodatna tri minuta nadoknade.

Bila je to važna pobeda za Radnički, koji je održao prednost u odnosu na Čukarički. U Humskoj, predstoje dani preispitivanja...

Radnički - Partizan 1:0

(Pavkov 74)

Radnički: Šaranov, Aksentijević, Petrović, Miladinović, Simunović, Mićić, Noma, Babić, Stanisavljević (od 58. Stojanović), Stanković, Pavkov

Partizan: Stojković, Vulićević, Miletić R. N, Miletić G. N, Mitrović, Pantić (od 77. Jovanović), Zdjelar, Tošić, Suma (Od 76. Ilić), Ivanović (od 60. Janković), Ožegović

VIDEO: Svlačionica FK Radnički iz Niša kao odgovor Partizanu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    3. mart 2018 | 15:44

    Невероватно је како њега ама баш ниједан навијач не поштује. Морао би дубоко да се замисли(мада не верујем да је у могућности) зашто је то тако. То само осликава ко је, шта је и какав је. А грудве су нешто најблаже чиме би га све гађали.

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    3. mart 2018 | 15:16

    Може да реши питање 2 места.

  • Ilija

    3. mart 2018 | 15:19

    Jel igra najskuplje pojacanje u istoriji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA