≫ 

Krstičić u 90. minutu šokirao Voždovac, Zvezda odmakla Partizanu na +14! (VIDEO)

Crveno-beli su bili naoštreni protiv Voždovca!

  • 79

Fudbaleri Crvene zvezde u 25. kolu su pobedili ekipu Voždovca na svom terenu, rezultatom 2:1, čime su odmakli Partizanu na +14!

>>> Nišlije bombardovale Stojkovića grudvama snega, Radnički slavio sa 1:0!

Crveno-beli imaju su pred ovaj meč imali +11 u odnosu na Partizan, koji je izgubio na Čairu od Radničkog i dodatno se udaljio od titule.

Trener Zvezde Milojević pripremio je za duel sa Zmajevima najjači sastav, u navali sa Radonjićem, Benom i Pešićem iza kojih deluju Srnić i Krstičić, pa su usledili napada iz asvih pravaca.

To se isplatilo, iako je remi bio izgledan od 88. minuta, kada je Pavlović iskoristio uspavanost odbrane.

TOK MEČA

Vest iz Niša ugrejala je navijače i igrače Crvene zvezde pred duel, praktično pred start meča je završen okršaj Partizana i niškog Radničkog, koji je odneo ceo plen i olakšao Zvezdi put do titule.

Nije sve krenulo baš idealno po crveno-bele, Čupić je branio vanserijski u prvom poluvremenu, Voždovac se dobro držao u prvih 45 minuta, pa je jalova bila opsada gola.

Pokušavali su Radonjić i Ben da probiju, Pešić je retko dobijao loptu i nije imao mnogo opcija sa njom, sve do poslednjeg minuta prvog dela igre.

Posle velike serije kornera, jedan je izveo Radonjić i centrirao odlično do Nišlije, koji je tukao glavom, ali je Čupić preusmerio loptu u novi korner.

Pokazao se ofanzivno i gostujući tim, u prvom sledećem napadu Duronjić je šutirao opasno, lopta je lobovala Borjana, ali je završila na gornjoj mreži gola.

Kritike Milojevića u poluvremenu su urodile plodom, Zvezda je već u prvom minutu nastavka povela kada je vrhunski loptu za Rodića odložio Pešić.

Levonogi bek je šutirao snažno po zemlji i kroz noge poslao loptu Čupiću, posle čega je usledio mirniji period igre.

Zvezda je bila nedovoljno agresivna, samo je opipavala puls rivala i Srnić je iz voleja propustio šansu da dotuče rivala kada je bio u srcu šesnaesterca.

Kako je vreme odmicalo, Voždovac je sve više pretio i gol je "visio" u vazduhu. Zvezda je za pristup kažnjena dva minuta pre kraja, Borjan je odbio loptu na nogu Pavloviću.

Poklon se nije odbio, pa su navijači skamenjeni gledali slavlje gostiju, i to na meču na kom su proslavili 73. rođendan bakljadom u 73. minutu.

Samo što su se oporavile od šoka, Delije su već videle novi pogodak, ali ovaj put Krstičića koji je savladao Čupića odličnim udarcem glavom na centaršut Stojkovića.

U dva minuta nadoknade, gosti nisu uspeli da ozbiljnije priprete, a Zvezda je dobila dobro upozorenje pogotkom koji je mogao skupo da ih košta.

CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC 2:1

(Rodić 46, Krstičić 90 - Pavlović 88)

Stadion: Rajko Mitić Sudija: Novak Simović

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković, Le Talek, Babić, Rodić – Donald, Krstičić – Srnić (od 69. Račić), Ben (od 85. Gobeljić), Radonjić (od 78. Adžić) – Pešić.

VOŽDOVAC: Čupić – Ćirković - Gajić, Mihajlov, Bulatović – Pavlović - Duronjić (od 66. Stanković), Ješić, Gavrić (od 61. Milutinović), Srećković - Stuparević.

Superliga, 25. kolo

Zemun - Javor 0:2

Radnički Niš - Partizan 1:0

Čukarički - Bačka 5:0

Napredak - Vojvodina 1:0

Rad - Borac 5:0

Radnik - Mačva 2:1

Crvena zvezda - Voždovac 2:1

Mladost - Spartak Subotica 17

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    3. mart 2018 | 18:44

    Vozdovac ga dade iz ofsajda od 3 metra! Kokezici moji...

  • Miša

    3. mart 2018 | 18:36

    Da mi je znati kako su tumbasi preživeli današnje rezultate,pogotovo ovaj u zadnjem minutu nije bio human.Otrežnjenje stiže na vreme.Srećan rođendan Zvezdo.

  • Nemke

    3. mart 2018 | 21:04

    Mozda Kokeza i ekipa do kraja prvenstva odluce da se bodovi dele sa 10, pa da prednost Zvezde bude 2 boda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA