≫ 

Ilija Stolica preuzima Partizan, Đukićev odlazak će dobro isprazniti kasu crno-belih!

Promene u Partizanu neminovne!

  • 25

Jasno je bilo da će Miroslav Đukić napustiti Partizan, to će se i dogoditi, ali će uslovi biti veoma nepovoljni po klub.

Kako prenosi Sportski žurnal, Partizan po klauzuli u slučaju otkaza mora da mu plati 600.000 evra, ukoliko sam ne želi da podnese ostavku!

To je slučaj trenutno, posle poraza od Radničkog u Nišu, Đukiću ne pada na pamet da napusti kormilo crno-belih, čije je rukovodstvo imalo paklen zadatak proteklog vikenda.

Niko nije želeo užarenu klupu na -14 u odnosu na Crvenu zvezdu, zatajili su telefoni Vladmira Ivića i Aleksandra Stanojevića, ali je Ilija Stolica opcija.

Foto: Marko Jovanović

Đukić se u svojoj argumentaciji oslanja na evropsko proleće, prvo na međunarodnoj sceni posle 13 godina, pa ne želi da samoinicijativno ode.

Ponedeljak će biti ključni dan za odluku, pokušaće rukovodstvo da "izboksuje" dogovor za sporazumni raskid, i to sa Falijem Ramadanijem, koji brine o Đukićevom angažmanu.

To će po svemu sudeći dočekati Ilija Stolica, koji trenutno vodi Vojvodinu.

Kako prenosi Žurnal, Stolica nema overen ugovor sa Novosađanima, pa nema prepreka da preuzme tim. Takođe, ostaje da se vidi hoće li dovesti ceo stručni štab, što mu je bio jedan od preduslova dolaska u Humsku.

Stolica je prošle godine prelomio borbu za titulu, kada je pobedio Crvenu zvezdu, tada je i prirastao za srce crno-belima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dknk

    4. mart 2018 | 23:51

    Pa o Djukica i Sumu je neko doveo, jel razmislja Ilijev o ostavci?

  • 5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

    5. mart 2018 | 00:18

    KAD PORASTE BIĆE FOTELJA ILI TROSED !!!

  • Djole

    5. mart 2018 | 00:07

    Pa onda bolje da ostane. Ionako je sezona gotova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA