≫ 

Tavamba pozvao Grobare da podrže Partizan: Primali smo golove iz ofsajda, nismo imali sreće

Napadač Partizana uveren je da će crno-beli ponovo biti oni pravi

  • 11

Fudbaleri Partizana su u ozbiljnoj krizi nakon lošeg starta polusezone, a sve je kulminiralo porazom na Čairu protiv Radničkog iz Niša.

I navijača je sve manje na tribinama, pa čak i u Nišu, gde su po tradiciji imali veliku podršku. Zato je Leandre Tavamba pozvao sve Grobare da podrže ekipu u nastavku prvenstva, istakavši da se dešava da ekipi nekad jednostavno ne ide. Takođe je istakao i da Partizan nije imao sreće u nekoliko navrata, kao i da je primao golove iz ofsajda i da ih je dodatno poremetio poraz u Češkoj.

>>> Odavno Đukić ovako nije bio nasmejan: Nikad pozitivnija atmosfera na treningu Partizana! (VIDEO)

- Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni nama. Jednostavno desilo se da, sa jedne strane, nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a sa druge strane da nas je poraz u Češkoj negde poremetio. Potrebno je i nama da sve to što nam se dešavalo saberemo i oduzmemo, da se konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo.

- Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, sa čim se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da ne ide. Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo, verujte znamo mi unutar tima. Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Ali siguran sam da će doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi! Važno je da verujete u nas i da osetimo da imamo podršku - poručio je Leandre Tavamba.

VIDEO: Pogledajte šta je Tavamba rekao o potencijalnom odlasku iz Partizana

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rogozin

    5. mart 2018 | 18:35

    Ti idi i igraj fudbal u Afriku pa se tamo buni. Kada dajete golove iz nepostojecih penala, iskljucivanjem dva igraca pred sam kraj utakmice, produzetaka i po 7 minuta od zaustavnog vremena dok ne date gol, golove iz ofsajda, tada se nisi oglasavao, a sada se pravis pametan.

  • Gonzales

    5. mart 2018 | 19:13

    Milina je da vas covek gleda,tacni pasovi,centarsuti,akcije,sanse...!!! Dodje mi da razbijem glavu o ekran od muke.

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    5. mart 2018 | 18:52

    Sve trčim ja da vas bodrim a vi igrate kao babe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA