Pitali su Danija Alveša da li je tužan zbog smrti Astorija: Mnogi ga prozivaju da je "okrutno stvorenje" zbog odgovora (VIDEO)

Da li je ipak samo ukazao na licemerje u sadašnjem svetu?

  • 13

Čitav fudbalski svet potresla je vest o smrti kapitena Fiorentine, Davidea Astorija, ali utisak je mnogih na društvenim mrežama da je Dani Alveš dao pomalo okrutan komentar o njemu.

Desni bek PSŽ-a izašao je pred novinare uoči duela protiv Real Madrida u revanšu osmine finala Lige šampiona, a tom prilikom su ga predstavnici medija upitali da li vest o smrti Astorija utiče na njih u pripremi meča.

>>> Reprezentativac Crne Gore potpuno slomljen zbog Astorija: Hteo je da postigne gol u njegovu čast, ali se zakucao za klupu i zaplakao (VIDEO)

- Nismo toliko potreseni, jer ga nismo poznavali mnogo, žao mi je njegove porodice. Mislim da je Davide učinio ono što je dugovao ovom haotičnom svetu i sada je na boljem mestu. Ali u ovom svetu svakog dana umire hiljade dece, koja ne dobijaju mnogo pažnje. Umiru od gladi, a podjednako su važni.

- Svi ćemo umreti pre ili kasnije, jer smo prolazni. Možda smo tužni, ali ne kao njegova porodica - zaključio je Dani Alveš, čija je poruka ostavila polemiku među navijačima.

Jedni smatraju da je surov i okrutan, drugi da ukazuje na dvoličnost modernog sveta, koji ne pridaje toliku pažnju umiranju dece, samo zato što nisu poznati fudbaleri.

Šta vi mislite o tome?

Pogledajte i neke od tvitova na račun Danija Alveša:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA