≫ 

Partizan pobedio u Humskoj posle tri i po meseca (VIDEO)

Crno-beli teškom mukom savladali Rad rezultatom 3:1

  • 46

Jedva, ali zasluženo! Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Rada rezultatom 3:1 (1:1) u okviru 26. kola Super lige Srbije!

FK PARTIZAN - FK RAD 3:1

(Tošić 17, Zdjelar 70, Tavamba 88 - Volkov 40 pen)

Partizan: Stojković, Cucin, N. R. Miletić, Ostojić (Mitrović 46), N. G. Miletić, Zdjelar, Tošić (Đerlek 66), Ilić, Janković, Ožegović (Jevtović 78), Tavamba.

Rezerve: Jovičić, Urošević, Suma, Ivanović.

Rad: Stevanović, Vico, Perendija, Ze Markos, Volkov, Denić, Petrović (Bainović 75), Lutovac, Marinković (Karišić 78), Birmančević (Ajković 72), Veselinović.

Rezerve: Marković, Ljubinković, Šipčić, Bjedov.

Bila je to prva pobeda crno-belih na domaćem terenu posle tri i po meseca, odnosno od meča protiv Jang Bojsa 23. novembra u okviru Lige Evrope. Inače, u Super ligi poslednji trijumf kod kuće su ostvarili protiv Bačke 22. oktobra (3:1).

Nije Partizan blistao, ali je zabeležio preko potrebne bodove. I to najviše zahvaljujući spretnošću Saše Zdjelara u 70. i pogotku Tavambe u 88. minutu. Prethodno je Zoran Tošić u 17. minutu postigao sjajan gol iz slobodnog udarca, ali je Vladimir Volkov u 40. izjednačio sa bele tačke.

Penal je skrivio Bojan Ostojić koji je nepropisno zaustavio Aleksandra Lutovca. Nikakve sporne situacije nije bilo, a Ostojić je zaradio i žuti karton.

Printskrin: Youtube

Nedugo zatim se i povredio, a umesto njega je na početku drugog poluvremena ušao Mitrović. Rad, sem tog penala, praktično nije imao nijednu pravu priliku. Posed lopte oko 30 odsto, i samo dva tri udarca u okvir gola.

Partizan je, s druge strane, pogodio prečku preko Miletića, pri rezultatu 1:0, a imali su crno-beli još nekoliko šansi u prvom poluvremenu. I do tog vodećeg gola Zdjelara su ozbiljno pretili međutim, Stevanović je bio na visini zadatka.

Vredi pomenuti da je Humska ponovo bila prazna zbog kazne koju su crno-beli dobili. Podsetimo, dva meča suspenzije su odrađena protiv Zemuna i sada Rada.

Partizan sada ima 55 bodova (11 manje od Zvezde i meč više), a u narednom kolu (nedelja 15.00) gostuje ekipi Čukaričkog.

Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    7. mart 2018 | 16:34

    Da je sudija svirao ovakav penal za Partizan bio bi smak svijeta.Pa ovo ni P od penala nije.Sramota

  • Rada Vešović

    7. mart 2018 | 17:32

    Bravo za Partizan!

  • Paja

    7. mart 2018 | 17:18

    Uprava da se zamisli sto je ovakva promaja na tribinama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA