Zvezda izvukla spornu situaciju i pitala Stolicu: Da li je i ovde Vojvodina oštećena? Trebalo je da povedemo sa 2:0 (VIDEO)

Crveno-beli su ljuti zbog ofsajda koji je sviran Rodiću

  • 41

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu sa 2:1 u Novom Sadu, a dan posle meča, bura se ne stišava.

Novosađani su revoltirani suđenjem, poručuju da su oštećeni pri 1:1 u finišu meča kada je Radonjić iznudio penal, smatrajući da kontakta sa Aleksandrom Mesarovićem nije bilo.

Zvezda je preko Bena vratila prednost i trijumfovala, Stolica je arbitra pred kamerama okrivio za ishod, a kasnije se nije pojavio na konferenciji za medije.

Sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić otkrio je da su igrači plakali u svlačionici, dok je Borjan tvrdio da je penal čist kao suza.

Navijači Crvene zvezde, sa druge  strane, objavili su snimak jedne situacije u 25. minutu kada je Zvezda imala 1:0, a sviran joj je ofsajd koji je delovao krajnje diskutabilno.

Sa snimka Arenasport deluje da Rodić nije bio u ofsajdu, a imao je idealnu priliku da ode u duel 1 na 1 sa golmanom Rockovim.

Kako se nezvanično može čuti na Marakani, i u klubu podržavaju pitanje navijača "da li je i ovde Vojvodina osramoćena", aludirajući na izjavu Stolice, s obzirom na to da bi ovde prilika bila idealna da Crvena zvezda povede sa 2:0 i spreči bilo kakvu polemiku oko penala.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pp

    8. mart 2018 | 15:14

    Ako neko nije slomio nogu Zvezdinom igraču onda nije bio faul, i sve novine danima pišu o tome, dok ovakve situacije i bezbroj ovakvih kada kao Vozdovac daju gol iz ofsajda minimalizuju i ignorišu. Kad Partizan pobedi uz standardnu kradju, izmisljena iskljucenja kao protiv Mladosti onda je to normalno. Kada Mateus, Brana Ilić, Asperganis, Pjer Boja, Dmitrović, Pajović i naročito detaljno Bojan Radovanović javno svedoče o namestanjima za JSD onda je to nebitno za sve medije. Od čistog penala za Zvezdu prave histeriju a franjevce opravdavaju.

  • Lakrdija

    8. mart 2018 | 18:35

    Jos ispade da je zvezda ostecena? :-) Pa oni stvarno ni stida,ni srama nemaju!!!!

  • dragi

    8. mart 2018 | 17:10

    Sist ofsajd. I da uporedimo ofsajd i penal nije jedno te isto !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA