≫ 

Kako smo od heroja postali neznalice? Bambi Tošić ne veruje da se tako brzo obrnula situacija kod navijača Partizana!

Fudbaler crno - belih iznenađen preokretom u odnosu navijača

  • 4

Fudbaler Partizana Zoran Tošić izjavio je da je iznenađen kako su navijači uspeli da od heroja posle evropskog uspeha u jesenjem delu sezone igrače pretvore u neznalice kada krenu slabiji rezultati. Povratnik u Partizan istakao je da crno-beli ne igraju ništa slabije u odnosu na jesenji deo sezone, samo je nedostatak sreće faktor koji je uticao na rezultate i negativnu reakciju publike.

>>> Evrogol Tošića koji je oduševio i golmana Rada (VIDEO)

- Najvažnije je što smo pobedili Rad. Za kratko vreme smo se od heroja se pretvorili u blago rečeno neznalice.

- Svi su bili kivni na nas. Svakoj ekipi dođe momenat kada joj ne ide, pa tako i nama. Čini mi se da igramo isto kao i prošle polusezone, samo što nekada imamo malo više sreće, a nekada ne - izjavio je Tošić za klupsku televiziju.

Foto: Marko Jovanović

Prema rečima dugogodišnjeg reprezentativca Srbije, razlog za negativan stav navijača trebalo bi tražiti i u dobrim rezultatima lidera Crvene zvezde, za koje smatra da utiču na to da svaki kiks crno-belih bude uočljiviji.

- Naša liga je takva da se sve svelo na Partizan i Zvezdu, koja igra odlično, pobeđuje svaku utakmicu i onda je svaki naš slabiji rezultat uočljiv. U nekim ligama je normalno da ekipa ne pobedi kod kuće ili spoji dva-tri poraza. To ovde nije normalno - rekao je Tošić.

Narednu utakmicu Partizan igra u nedelju protiv Čukaričom na Banovom Brdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ridžis

    8. mart 2018 | 19:07

    Ne, moje mišljenje za razliku od vas gospodine Tošiću nije isto a evo i zašto. Vaša igra koju ste igrali protiv Viktorije pa nadalje uopšte nije na nivou renomea ekipe koju predstavljate. Ja sam tada kao navijač Partizana rekao gledajući vas kako igrate i kako se borite nije nikakva. Upoređujući vas sa igrom C.Zvezda koja se borila, izgarala, trčala za svaku loptu itd.to kod vas nije bilo. Pregledajte njihove i vaše igre u ligi evrope i sami ćete zaključiti gde ste bili loši tada a i sada.

  • No

    8. mart 2018 | 19:52

    5 utakmica 3 suta u okvir gola. I ti se cudis.

  • Partizanovac

    8. mart 2018 | 23:11

    Kad budete ginuli za sveto ime i grb, onda možete da postavljate ovakva pitanja, drugovi fudbaleri u pokušaju. Kad vidim želju, strast u igri i požrtvovanost tad ćete imati moju podršku pa taman da izgubite sve utakmice. A ovako kako vi pokušavate da igrate, niko normalan ne može da vas hvali jer to odnosom prema grbu i igri niste zaslužili. Znači, dosta više mlataranja po medijima, mnogo rada i posvećenosti pa se nadajte onda podršci. Toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA