≫ 

Revolucionaran korak FSS: Zvezda i Partizan kažnjeni oduzimanjem bodova, Mijailović i Vučelić po tri meseca zabrane!

FSS kaznio večite zbog rata saopštenjima, a njihove predsednike uslovno na godinu dana

  • 85

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu i Partizan oduzimanjem bodova zbog rata saopštenjima, ali i pominjanja rada FSS-a u negativnom kontekstu, saznaje Telegraf!

Večitima je oduzeto po dva boda, tako da će Zvezda sada imati 67, a Partizan 53 boda.

Takođe, kažnjeni su i predsednici Zvezde i Partizana - Svetozar Mijailović i Milorad Vučelić - sa po tri meseca zabrane obavljanja funkcije, uslovno na godinu dana.

Foto: Marko Todorović

To znači da će im kazna automatski stupiti na snagu ukoliko u narednih godinu dana naprave sličan prekršaj. Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, kažnjen je sa 150.000 dinara zbog komentarisanja suđenja.

Trener Vojvodine Ilija Stolica kažnjen je sa 200.000 dinara, ali i jednom utakmicom zabrane vođenja ekipe. Pomenimo i to da je Stolica kažnjen zbog dva različita komentara.

Novčano su kažnjeni Radnički Niš i njihov trener Boban Dmitrović zbog komentara u javnosti, dok su optužbe protiv Nenada Lalatovića odbačene.

Ove odluke Saveza naišle su na odobravanje ljubitelja fudbala u Srbiji s obzirom na to da su mnogi mislili da su večiti bili nedodirljivi. Možda i jesu, ali do sada...

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dex

    8. mart 2018 | 20:13

    Kao prvo oduzimanjem bodova moze stetiti samo Partizanu a kao drugo koliko znam Partizan nije iznjeo nikakvo saopstenje povodom utakmice u Novom Sadu. Sta je tu kriv FK Partizan sto zvezdu gura FSS i sudijska organizacija.

  • ???

    8. mart 2018 | 20:42

    Bolje sudije da se kaznjavaju

  • Miloš

    8. mart 2018 | 19:49

    Oduzeli bodove zato što se suštinski ništa ne menja.Ostaje ista razlika,sve isto.Da je drugačije ne bi ništa dirali.Sad kao glume strogoću

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA