≫ 

Golman Čuke posle velike drame i penala pobedio fudbalera Zvezde u PES 18: Jedan je uzeo Liverpul, a drugi Junajted (VIDEO)

Aleksandar Kirovski na penale savladao Filipa Stojkovića...

  • 0

Fudbaleri Čukaričkog i Crvene zvezde, Aleksandar Kirovski i Filip Stojković, odmerili su snage u virtuelnom fudbalu, odnosno u PES 18!

Njih dvojica su bili promoteri memorijalnog turnira Radio televizije Srbije ''Igrajmo za šesnaest'' kojim se zaposleni u RTS-u sećaju poginulih kolega u NATO bombardovanju 1999. godine.

Pored četiri vrste sporta (fudbal, košarka, kuglanje i stoni tenis), RTS je ove godine odlučio da ubaci i PES kao disciplinu, a Kirovski i Stojković su imali tu čast da otvore turnir.

Foto: Telegraf

Stojković je prvi birao ekipu i izabrao je Liverpul, dok je Kirovski automatski uzeo Mančester junajted koji je tokom dana pobedio upravo Redse rezultatom 2:1.

Posle 90 sjajnih minuta nije bilo golova i otišlo se u penale.

Stojković je imao šut za 3:1 u petoj seriji, ali je Kirovski odbranio udarac i sa 2:2 otišao u dodatne. Golman Čuke je u nastavku prvi dobio meč loptu, ali je promašio penal sa Nemanjom Matićem.

Ipak, drugu priliku je iskoristio i izvojevao pobedu.

Podsetimo i to da Čukarički u nedelju igra derbi kola protiv Partizana (15.00), dok Crvena zvezda dočekuje Napredak iz Kruševca (18.30)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA