Reprezentativac Nemačke odbio da uđe u igru, zamrzeo ga ceo stadion: Pogledajte kako je iskulirao trenera kad ga pozvao na teren (VIDEO)

Pitanje je kako će selektor Pancera Joakim Lev gledati na ovaj postupak 24-godišnjeg fudbalera

  • 12

Amin Junes, fudbaler Ajaksa napravio je neviđeni skandal na utakmici svog tima, kada je na meču protiv Herenverna pri vođstvu slavnog kluba sa Amsterdam arene odbio da uđe u igru, nakon što ga je trener Erik ten Hag pozvao da sa klupe izađe na teren.

On je samo prevrnuo očima i ostao zacementiran na klupi, a to je propisno iznerviralo sve u Ajaksu. Tako je aktuelni reprezentativac Nemačke, koji je dres nacionalnog tima nosio 5 puta, prebačen u mladi tim Ajaksa.

Na kraju sezone mu ističe ugovor i odbio je da potpiše novi, dok je Napoli potvrdio da će on na leto doći u njihov klub kao slobodan igrač.

- Želeo sam da nagradim Amina na svom poslednjem nastupu zbog vrednog rada na treninzima, ali neposredno pred poslednji sudijski zvižduk on je smatrao da je nepotrebno da ulazi u igru - rekao je trener Ajaksa Erik Ten Hag posle meča.

Ostaje da se vidi koliko će ovaj postupak uticati na Joakima Leva i spisak reprezentativaca Nemačke za Svetsko prvenstvo u Rusiji, do koga je ostalo manje od 100 dana, a Junes je ozbiljan kandidat da se nađe među putnicima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fil

    12. mart 2018 | 21:32

    Nije pogresio!

  • DDF🇷🇸

    12. mart 2018 | 22:31

    Da ga nagradi,neposredno pred zvizduk sudije,sto se nisi setio da uvedes u 65 minutu...nije hteo da produzi ugovor,pa daj da ga i uvredimo,bravo za igraca.

  • Rogozin

    12. mart 2018 | 23:49

    Bravo decko. Lepo si mu gestikulacijom pokazao "da li si ti normalan"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA