≫ 

Drama kapitena Zvezde: Donald na ispitivanjima u Kliničkom centru!

Holanđanin ipak nije povredio koleno

  • 3

Pravi razlog izostanka kapitena Crvene zvezde Mičela Donalda na meču sa Napretkom, nije povreda kolena, već zdravstveni problem zbog kojeg je morao hitno u bolnicu!

>>>Stručnjak za suđenje kaže da je Zvezda dala gol iz ofsajda: Zbog sličnog pogotka u Grčkoj su s pištoljem upali na teren (VIDEO)

Kako prenosi Sportski žurnal, Holanđaninu je naglo pozlilo, najverovatnije, u petak, a prava sreća je da je u tom momentu bio sa suprugom. Hitno je zbrinut u Kliničkom centru gde ga očekuju dodatna kardiološka ispitivanja kako bi se proverilo zbog čega je došlo do slabosti.

Donald je postigao gol protiv Vojvodine, ujedno, izjednačio je rekord po broju utakmica stranaca u crveno - belom dresu. Ništa nije ukazivalo na zdravstveni problem jer, kako se navodi, bio je izuzetno raspoložen kako posle utakmice, tako i na svečanosti u hotelu Hilton.

Foto: Marko Todorović

Nije poznato koliko će kapiten prvoplasirane ekipe Superlige odsustvovati sa terena. S obzirom na to da informacija koja se pojavila pre meča sa Napretkom, da izostaje zbog povrede kolena, nije tačna, sigurno je da će propustiti naredni duel protiv Mačve.

Posle utakmice sa Mačvom sledi reprezentativna pauza, pa bi, u slučaju da se sve povoljno završi po jednog od najkvalitetnijih stranaca Zvezde, Donald mogao da se vrati na teren u presudnim mečevima koji mogu doneti titulu.

Da podsetimo, Donald je u karijeri nosio dresove Ajaksa, Rode i Mordovije iz koje prelazi u Zvezdu 2015. godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MareNS

    13. mart 2018 | 16:11

    Lose utice vazduh Pecurkane na njega.

  • BWA

    13. mart 2018 | 09:57

    Sigurno je uticalo na njega ovo toplo vreme.

  • Ja..RS

    13. mart 2018 | 11:10

    Cuvaj zdravlje decko,ko zna sta vam kljukaju,vidis kako zavrsavaju pojedini igraci iz Evrope

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA