≫ 

Jedva smo preživeli pakao u Solunu: Bivši fudbaler Zvezde svedok ludila na meču PAOK-a

Ognjen Vranješ fudbaler AEK-a preživeo dramu u Solunu

  • 9

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ognjen Vranješ, sada član AEK-a ističe da nikada u karijeri nije doživeo takve scene kao u nedelju u Solunu na meču sa PAOK-om.Podsetimo, tim iz Soluna je u 90. minutu dao gol, za koji bi ponovo PAOK vratio na lidersko mesto i nadomak titule, a onda je viđen opšti haos kada je sudija poništio gol Varele.

>>> Obogatio se preko noći u Rusiji i stao uz rame Putinu, sad maše pištoljem na stadionu PAOK-a: Sve o kontroverznom vlasniku grčkog kluba!

Na teren je uleteo predsednik PAOK-a Ivan Savidis, biznismen i političar, koji ima i rusko poreklo i nekada je bio član ruskog parlamenta, i blizak sa predsednikom te zemlje Vladimirom Putinom i nastala je opšta ludnica jer je Savidis imao pištolj za pojasom

- Bilo je veoma napeto posle utakmice, jedva smo preživeli solunski pakao. Ostali smo dva sata posle ponoći na stadionu, jer nismo mogli da izađemo od navijača PAOK-a.

- Nisam nikada ništa slično doživeo u karijeri. Bio sam svestan čitave situacije i da njihov predsednik ima pištolj. Međutim, bio sam uveren da ne može da dođe do većih incidenata na stadionu, jer su policijske snagfe bile ogromne.. U Atini smo stigli tek sutradan, jer je čitav Solun bio blokiran posle utakmice - rekao je Vranješ za Srpski telegraf.

VIDEO: Pogledajte uletanje na teren Ivana Savidisa predsednika PAOK-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    13. mart 2018 | 11:45

    Kako ne rece zbog cega su poludeli ljudi vise, zgadilo im se sve! Podrska za braca, a nasima za nauk da se ovako brane od nepostenja!

  • Maki

    13. mart 2018 | 11:22

    Da sudija nije poništio čist gol ništa ne bi bilo zato bolje ćuti

  • kladionicar

    13. mart 2018 | 11:43

    jeste Maki u pravu si ja sam stavio 200 din da paok da gol u 87 minutu na kvotu 9,75 i dao ga ali mi racunali kvotu 1,00 nije bio ofsajd jer igrac koji je kao bio u ofsajdu nije ni pinuo loptu tako da je gol cist pozz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA