Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika SVI U ŠABAC !!
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Iggy CZV

    14. mart 2018 | 13:21

    Smesan nam je fudbal...SRAMOTA

  • Ognjen

    13. mart 2018 | 21:06

    Meni je ovo neverovatno da svi cigani misle da im je prosle godine nesto oteto, izgubili su od Vozdovca i ode titula pored svih sviranih zvezdanesteraca i golova iz auta. Terza prijavi Kokeza je grobar i svi automatski da je on grobar i ako je iz njihovog kluba otisao na celo Fss. Gledate fiudbal i valjda mozete da uporedite igru kad vas je vodio “vrhunski” strucnjak Bozovic i polusezonu sa Milojevicem. Sa grofom ste igrali najgori fudbal i da nije bilo penala za vas i crvenih za protivnike bili bi 5. Prvi deo ove sezone ste igrali dobar fudbal ali nastavak veze nemate ali vas opet vade sudije. E sad ako vas Terza opet ubedi da ste Barselona svaka cast.

  • SVI U ŠABAC !!

    13. mart 2018 | 18:41

    Mislim da svakom Deliji treba da bude jasno da će grobari pokušati i već uveliko pokušavaju da primene prošlogodišnji scenario. Krenuće sa pričom da je sve namešteno i da se protiv toga ne može. Svaka odluka sudija u našu korist će se gledati kroz prizmu pomaganja i nameštanja. Krenuće da se javljaju njihovi bivši i sadašnji igrači kako ovo sve nema smisla i da je pravde oni bi bili prvi. Svom snagom krenuće i njihovi botovi. Toliko će relativizovati titulu da na kraju ako je Zvezda osvoji biće da je namešteno i da je to to. U slučaju da je Zvezda ne osvoji, bice srećni, ali će nastaviti sa pričom da smo izgubili nameštenu titulu i da nam je neki poslednji bastion pravde (tim koji širi noge u živom zidu) jedini bio nepodmitljiv. Ne smemo da ćutimo kao prošle godine, moramo od samog starta da skrenemo pažnju na sve anomalije jer će se ovo što se desava danas posle Napretka, nastaviti, i bice sve jače i jače. Ako ne želimo da ostanemo bez titule na kraju moramo da reagujemo. Zato ceo stadion treba da bude ispunjen Zvezdašima, ne samo sektor za nas! Koliko je bitna ova utakmica, daleko je bitnija ona u nedelju gde će sigurno biti jos više ljudi nego u sredu. Idemo da pomognemo našim igracima, sad smo mi njima potrebni, dovoljno smo se nauživali u Evropi, sad ne smemo da ispustimo titulu kao prošle godine. Svaki sekund borba traje! I ZATO SVI U ŠABAC !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA