PAOK čeka najveću kaznu u modernom fudbalu: Istorijska zabrana na 5 godina?!

Solunski klub se suočava sa drakonskom kaznom

  • 30

Tužilac Konstantinos Simicoglu podneo je disciplinsku prijavu prortiv vlasnika PAOK-a Ivana Savidisa zbog incidenata na derbiju sa AEK-om.

>>>> Savidis se bizarno branio za uletanje na teren sa pištoljem: Hteo sam da sprečim ljudske žrtve! (VIDEO)

On je pokrenuo postupa po članu 19. zakona o pretnjama zbog ulaska na teren i pretnji sudijama, a posedovao je i pištolj. To znači da Savidisa čeka kazna od najmanje 50.000 evra i zabrana ulaska na stadion 3 do 5 godina

Sa druge strane PAOK ima tri opcije za kaznu: da igraju bez publike, da izgubi bodove, i na kraju poništavanje čitave sezone. Sve zavisi koje krivično delo sudija proceni da je najteže.

VIDEO: Ovako je vlasnik PAOK-a Ivan Savidis uleteo na teren sa pištoljem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola M.

    14. mart 2018 | 13:25

    Eto koliko je mezimce Olympiakos. Mogu vlasnika da kazne koliko hoce za oruzje, mogu cak i da odrede utakmice bez publike, ali oni hoce samo jedno, da oduzmu PAOK-u zasluzene bodove na terenu i tako poguraju ljubimce iz Pireja do nezasluzene titule, kao i 2013. i 2016. godine. Prvo trener Olimpiakosa lazira nosenje kragne da samo ne bi doslo do igranja utakmice protiv Paoka, a kada je to dokazano, gde je kazna za Olympiakos? Nema je, naravno. Sada je dokazano da je gol PAOK-a protiv AEK-a regularan, a bodove nece da daju Soluncima. Naravno, ne podrzavam nosenje oruzja, ali... Kakve veze ima incident koji je samo posledica namerno prvobitno ponistenog regularnog gola Paoka, sa bodovima koji su zasluzeni na terenu!? Ima drugih kazni, novcanih i slicno, ali gde je tu korist za Olympiakos!? Nema je. Zato se cini sve da se kao i pretprosle godine, PAOK-u otme titula. Sramota velika. Nadam se da grad Solun nece cutati, i da ce pasti nepravedna odluka o otimanju zasluzenih bodova, ako je uopste bude.

  • Bojan

    14. mart 2018 | 12:45

    Podrska braci

  • čarls bronson

    14. mart 2018 | 18:36

    Nije u redu zbog izgreda pojedinca, pa makar on bio i predsednik, kazniti čitav klub tj. igrače, trenere, veliku armiju navijača i sve one "nevidljive" ljude koji učestvuju u životu i radu jednog tima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA