≫ 

Partizan iz penala slomio Radnik i prišao Zvezdi na devet bodova razlike! (VIDEO)

Crno-beli strepeli do penala!

Posle plasmana u polufinale Kupa, fudbaleri Partizana pobedili su protiv Radnika iz Surdulice u Superligi, pred svojim navijačima sa 2:0.

Partizan se oporavio posle turbulencija i sada pokušava da izvrši pritisak na Crvenu zvezdu, koja je prvo remizirala protiv Napretka u šampionatu, a zatim eliminisana od Mačve iz Kupa.

Crvena zvezda će upravo Mačvi gostovati u nedelju od 17 časova, a posle ovog duela Partizana, ekipa Vladana Milojevića ima devet bodova prednosti uz meč manje.

Tim Miroslava Đukića nije ostavio blistav utisak, inicijativa je u prvom poluvremenu bila jalova, u drugom konkretnija, tek posle stative i penala pala je presuda Surduličanima, koji nisu bili željni nadigravanja.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

TOK MEČA

Fudbaleri Partizana dugo su se mučili, a bilo je jasno da će Radnik biti tvrd orah u Humskoj već od samog starta.

Ožegović se prvo nije proslavio sa peterca, zatim je Zdjelar tukao sa distance, da bi tek malo kasnije i Radnik pokazao zube.

Kjeremeh je počeo da dribla na 20-ak metara od gola, bilo je dobrih poteza i naterao je Jevtovića na faul, ali je Ristović podbacio pri slobodnom udarcu, nije čak Stojković ni morao da reaguje.

U nastavku se mučio Partizan da napravi konkretnu šansu, branio se Radnik i sa 11 igrača u zgusnutom bunkeru, koji je mogao da probije Pantić, odnosno Ilić u finišu poluvremena.

Nervozan je bio kapiten crno-belih, tražio je korner kada je prokockao lepu priliku za vođstvo, ali uzaludno, bio je gol aut i time se otišlo na pauzu.

Drugo poluvreme donelo je agresivniju igru crno-belih, prvo je Ožegović uzdrmao stativu, pa su se ređali novi dalekometni udarci, sve dok Đerlek nije iznudio penal.

Počela je u šesnaestercu da beži Đerleku lopta, ali se u njega onda zakucao Radović za najstrožu kaznu, koju nije propustio Jevtović.

Već u sledećem napadu, Miletić je jednu lošu intervenciju dočekao kao odbitak i poklon za 2:0, čime je sve već bilo praktično rešeno uveliko pre kraja meča.

Do kraja, samo je debitovao Vakulko, uz manje role Jovanovića i Sume, koji su dobili šansu kao rezervisti.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan - Radnik 2:0

(Jevtović 63, Miletić 65)

Stadion: Partizan Sudija: Ilija Brdar

Partizan: Stojković, Cucin, Jevtović, Marković, Miletić, Zdjelar, Pantić, Ilić (od 71. Vakulko), Đerlek, Ožegović (od 78. Suma), Tavamba (od 84. Jovanović)

Radnik: Vasiljević, Mladenović, Milovanović, Žarković, Ivanović (od 45. Žakula), Pantelić, Kjereme, Radović, Ristović (od 58. Purović), Mitošević, Zlatanović

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    18. mart 2018 | 14:47

    hahahaha i oni pricaju o postenju.

  • Dare

    18. mart 2018 | 14:46

    Statistika kaze da se u poslednja tri meca protiv radnika sviralo cetiri penala za partizan

  • Vlada

    18. mart 2018 | 13:16

    Grobari, vi bolje da prodate stadion kao plac da se izgradi nešto korisno na toj lokaciji. Recimo parking Vi možete i u Zemunelu da igrate tanam da popunite tribinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA