Ronaldo ovo nikada u karijeri nije doživeo: Dan kada je ceo protivnički stadion prestao da ga mrzi i priznao da je bog fudbala (VIDEO)

Neverovatne scene na Juventus areni u Torinu

  • 11

Kristijano Ronaldo postiže gol godine, a navijači Juventusa u neverici gledaju; Foto: Guliver/ Emilio Andreoli/Getty Images

Kristjano Ronaldo je u duelu protiv Juventusa u pobedi od 3:0 pokazao zašto je trenutno vlasnik titule najboljeg fudbalera sveta. Postitao je dva gola, od čega će se posebno prepričavati onaj drugi, koji će sigurno ući u kandidaturu za Puškaša!

>>> Zidanova reakcija na božanstveni gol Ronalda je neodoljiva: Trener Reala očima ne veruje (VIDEO)

Majstorijom sa nekih 11 metara makazicama Ronaldo je šokirao navijače Juventusa i Bufona. Posle početnog šoka, ceo stadion je postao svestan da je upravo prisustvovao jedan od najboljih golova u istoriji Lige šampiona.

Tada je čitav stadion ustao, a onda se desilo nešto što Ronaldo verovatno nikada nije doživeo u svojoj karijeri, osim onda kada igra na svom stadionu.

Publika koja mu je zviždala od starta, počela je da aplaudira i da ga pozdravlja ovacijama. Prepoznali su majstorstvo i pokazali poštovanje prema fudbalskom kralju.

I on je uzvratio na isti način. Iako je prvi gol provokativno proslavio, posle aplauza koje je dobio i on je uzvratio navijačima Juventusa istom merom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Podsetila je ova scena na gol Ronaldinja u vreme dok je igrao u Barsi, kada je sam demolirao Real na Kamp Nou, kada je 80.000 navijača "kraljevskog kluba" ustalo i aplaudiralo magičnom Brazilcu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jorgandžija

    3. april 2018 | 23:50

    Ja iskreno mrzim ronalda ali oduvek znam da je bog fudbala zajedno sa mesijem

  • Dr. za rock and roll

    4. april 2018 | 05:33

    Moze da me nervira ako navijam za nekog drugom za kog zelim da pobedi ali iz cista mira ne mogu da ga mrzim, cak sta drago mi je kad da gol. Sto nije slucaj za onu barcelona-vucibatinu koji se u argentini ne vidi, dok ovaj sam pobedi kad igra za porrugal---... najodvratnijw stvorenje u fudbalu je messi.

  • Goran

    4. april 2018 | 03:25

    Jedan je bog,RONALDINJO......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA