≫ 

Otkriven pokušaj najsenzacionalnijeg transfera: Pogba hteo da zabode Murinju nož u leđa!

Bio bi verovatno proglašen za večitog izdajnika da je ideja njegovog menadžera uspela

  • 0
Pol Pogba i Žoze Murinjo; Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Trener Mančester Sitija Pep Gvardiola zakuvao je situaciju na Ostrvu uoči velikog derbija protiv Mančester junajteda i otkrio je da je njegovom timu u januaru bio ponuđen Pol Pogba.

Siti u subotu od 18.30 dočekuje gradskog rivala na svom stadionu, a pobedom bi mogao i matematički da overi titulu, jer bi 6 kola pre kraja imao nedostižnih 19 bodova prednosti u odnosu na Crvene đavole i tako bi donekle pronašao utehu u demoliranju od strane Liverpula u četvrtfinalu Lige šampiona na Enfildu.

Ipak, Gvardiola je dodatno uzburkao javnost informacijom da je agent Pogbe, Mino Rajola pokušao da proda svog 105 miliona vrednog vezistu u redove Mančester Sitija.

Murinjo i Rajola su ove sezone zategli odnose, a Pogba dobija sve manje šanse u Junajtedu i ne igra dobro, pa je jedan od najmoćnijih agenata sveta pokušao da se osveti Portugalcu.

- Pre dva meseca Rajola mi je ponudio Mikhtarijana i Pogbu da igraju za nas? Zašto? Bio je zainteresovan da Mikhtarijan i Pogba igraju za nas. Pogba je neverovatan igra. Top, top igrač - rekao je Gvardiola na konferenciji pred mančesterski duel.

Pep Gvardiola i Žoze Murinjo; Foto: Tanjug/AP

>>> Pike isprozivao Gvardiolu: Preporodio sam se kad je otišao iz Barse

Prethodno je i Rajola isprozivao Gvariolu, poredeći ga sa psom i nazivajući ga kukavicom, zbog toga što nije poštovao Zlatana Ibrahimovića, koji je takođe klijent Rajole, u vreme dok je Šveđanin igrao za Barselonu koju je tada vodio baš Gvardiola.

Menadžer Sitija je očigledno otkrivanjem informacije da mu je nudio svog najvrednijeg klijenta želeo da mu se osveti i da dodatno pogorša njegovu situaciju na Old Trafordu.

VIDEO: Pogledajte i kako izgleda kada Murinjo proziva protivničke trenere

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA